مواد لازم و ترکیبات

۷۵ گرم /۶ قاشق غذاخوری کره
۲۰۰ گرم پودر نارگیل
۱۷۵ میلی لیتر شیر غلیظ
چند قطره رنگ خوراکی صورتی

طرز تهیه

1.کره را داخل قابلمه چدنی بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید تا آب شود. آن را مرتب هم بزنید تا نسوزد.
2.پودر نارگیل را به کره آب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
3.شیر غلیظ و رنگ خوراکی صورتی را هم به مخلوط بیافزایید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه مرتب هم بزنید تا ترکیب شوند.
4.قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط نارگیل کم کم خنک شود.
5.زمانیکه مخلوط به اندازه کافی سرد شد و گرمای آن با دست قابل تحمل بود، ابتدا آن را به شکل مستطیل های درازی درآورید. سپس آنها را به تکه های مستطیلی هم اندازه برش دهید. اجازه دهید یک ساعت شیرینی کنار بماند تا کاملاً سفت شود سپس آن را سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز شیرینی نارگیلی

در صورت تمایل، می توانید در مرحله دوم مخلوط نارگیلی را به دو نیم تقسیم کرده و به یکی از این قسمت ها رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید.بدین ترتیب شیرینی نارگیلی شما ترکیب زیبای صورتی و سفید پیدا می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.