مواد لازم و ترکیبات

۶۰ گرم خرمای بدون هسته، خرد شده
۶۰ گرم برگه ی آلو، خرد شده
۶ قاشق غذاخوری آب سیب شیرین نشده
۴ عدد تخم مرغ متوسط، زده شده
۳۰۰ گرم شکر قرمز
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
۴ قاشق غذاخوری پودر شکلات کم چرب به علاوه مقداری برای پاشیدن روی شیرینی
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۱۷۵ گرم آرد معمولی (ساده)
۶۰ گرم چیپس شکلات خالص
مواد لازم برای تهیه مایه ی رویه شیرینی:
۱۲۵ گرم پودر قند
۱تا ۲ قاشق چایخوری آب
یک قاشق چایخوری اسانس وانیل

راهنمای دستور پخت

1.فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی گرم کنید.داخل یک قالب کیک به ابعاد ۱۸ در ۲۸ سانتیمتر را کاغذ روغنی بیندازید. خرما و آلوی خشک را همراه آب سیب داخل یک قابلمه کوچک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشند، به طوریکه کاملاً نرم شوند. مخلوط ر اخوب هم بزنید تا به صورت مایه یکدست و یکنواختی در آید. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
2.مخلوط میوه های سرد شده را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ، شکر و وانیل را افزوده و خوب هم بزنید. ۴ قاشق غذاخوری از پودر شکلات، پودر کاکائو و آرد را با هم الک کرده و با خرده شکلات ها به مخلوط بیافزایید، خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند.
3.مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف و یکدست کنید. ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزد. برای اطمینان از پخت، می توانید یک سیخ داخل کیک فرو کنید اگر مواد کیک به آن نچسبیدند، کیک آماده است. آن را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و بگذارید حدود ۱۰دقیقه داخل ظرف خنک شود. سپس آنها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملاً سرد شوند.
4.برای تهیه کرم آیسینگ (رویه کیک ) شکر را داخل کاسه ای الک کنید، وانیل و مقداری آب به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا کرم نرمی به دست آید.
5.کرم را روی شیرینی های برونی بریزید و اجازه دهید خودش را گرفته و سفت شود. قبل از سرو با قیمانده پودر شکلات را هم روی آنها بپاشید.

توصیه سر آشپز

در صورت تمایل، می توانید مواد لازم برای تهیه این شیرینی را دو برابر کرده و دو عدد کیک درست کنید. یکی از آنها را به قطعات کوچک تر تقسیم نموده و برای دفعات بعدی داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و درون فریزر نگه دارید. هنگام مصرف فقط کافیست کیک را از فریزر خارج کرده و سرو نمایید. این کیک احتیاجی به زمان یخزدایی نخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.