مواد لازم و ترکیبات

۱۰۰ گرم کره به علاوه کمی بیشتر برای چرب کردن قالب
۳ عدد تخم مرغ، زده شده
۷۵ گرم پودر بادام
۲۰۰ گرم پودر شیر خشک
۲۰۰ گرم شکر دانه ریز
½ قاشق چایخوری زعفران نساییده
۲۵ گرم/ ۱ قاشق غذاخوری بادام پرک

راهنمای دستور پخت

1.یک قالب کیک نیمه گود به قطر ۱۵ تا ۲۰ سانتیمتر را کمی چرب کنید.
2.در یک کاسه بزرگ، پودر بادام، شیرخشک، شکر و زعفران بریزید و خوب هم بزنید.
3.کره را در یک شیرجوش کوچک آب کرده و آن را روی مخلوط مواد خشک درون کاسه، بریزید و خوب ترکیب کنید.
4.تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
5.مایه را درون یک قالب پخش کنید و آن را درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.برای اطمینان از پخت کیک، نوک یک کارد تیز یا یک سیخ را درون کیک فرو ببرید، اگر مواد کیک به آن نچسبیدند و کارد تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
6.کیک بادام آماده شده را برش بزنید و با پرک های بادام تزیین کنید. تکه های کیک را روی بشقاب های پذیرایی قرار داده و سرد یا داغ سرو نمایید.

توصیه سر آشپز

در صورتیکه کیک بادام، داغ سرو گردد، بسیار خوشمزه تر است، هرچند آن را سرد هم سرو می کنند. می توان کیک را یک روز حتی یک هفته زودتر تهیه نمود و هنگام سرو، دوباره آن را داغ کرد. کیک بادامی به خوبی هم منجمد می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.