مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم /۴ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
۵۰ گرم شکلات خالص
۱۲۵ میلی لیتر آب انگور
پودر کاکائو برای سرو

طرز تهیه

1.داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی، زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملاً کرم رنگ شوند.
2.شکلات را ریز رنده کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.
3.آب انگور را به مخلوط شکلات بیافزایید و خوب هم بزنید.
4.کاسه حاوی مخلوط شکلات را روی قابلمه ای پر از آب که به آرامی می جوشد قرار دهید. همزن را روی سرعت کم تنظیم کنید و در حالیکه مخلوط روی حرارت ملایم قرار دارد، آن را مرتب بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود. مواظب با شید که مخلوط زیاد نپزد یا نبُرد.
5.مخلوط داغ را داخل ظروف شیشه ای یا فنجان های قهوه خوری بریزید و روی آن مقداری پودر کاکائو بپاشید. کرم را داغ، سرو نمایید.

 

توصیه سرآشپز شکلات زابایون

این دسر را کمی پیش از سرو، آماده کنید، زیرا اگر بماند به تدریج تغییر شکل می دهد و می برّد. اگر هنگام پخت، مخلوط سفت شد، بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ی آب سرد قرار دهید تا خنک شود.سپس با شدت شروع به هم زدن دسر کنید تا دوباره به حالت اول برگردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.