مواد لازم و ترکیبات

۱۲۵ گرم اسفناج منجمد، یخ زدایی شده
۱۲۵ گرم پنیر ریکوتا
مقداری پودر جوز هندی
نمک و فلفل
۴ عدد سینه مرغ (هر کدام حدود ۱۷۵ گرم)، بدون پوست و استخوان
۴ ورقه ژامبون
۲ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۲ عدد پیاز کوچک یا پیاز شالوت
۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده
یک قاشق غذاخوری آرد
۱۵۰ میلی لیتر آب انگور
۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ

راهنمای دستور پخت

1.اسفناج را داخل یک الک ریخته و با قاشق برروی آن فشار دهید تا آب آن گرفته شود. پنیر ریکوتا، جوز، فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
2.با استفاده از یک کارد تیز، سینه ی مرغ ها را از کنار برش دهید تا به شکل یک پاکت درآیند. داخل هر سینه ی مرغ را با مخلوط اسفناج پر کرده، مرغ ها را مانند اول ببندید. دور هر مرغ را با ژامبون پیچیده و برای اطمینان از بسته بودن، با خلال دندان محکم کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
3.روغن و کره را در ماهیتابه حرارت داده، هر طرف سینه مرغ را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا طلایی شود. مرغ ها را به ظرف بزرگ و کم عمق مخصوص فر انتقال داده و در جای گرم نگه دارید.
4.پیازها و قارچ ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. به آنها آرد افزوده و هم بزنید، سپس به تدریج آب انگور و عصاره مرغ را بیافزایید. آنها را به جوش آورید و مرتب هم بزنید، طبق ذائقه تان نمک و فلفل زده و با قاشق از مخلوط دور مرغ بریزید.
5.مرغ را بدون درپوش در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. مرغ ها را برگردانید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. خلال دندان را از مرغ بیرون آورده و مرغ ها را به همراه سس و در صورت تمایل، لوبیا سبز بخار پز شده و پوره هویج و سرو نمایید.

سینه مرغ با ژامبون میتواند بعنوان غذای ساده و رژیمی مناسب باشد. این غذا سرشار از پروتئین و سبزیجات است. بعنوان یک شام سبک گزینه بسیار عالی است.

سالاد یونانی باگسی من
سالاد یونانی باگسی من

 

طرز تهیه سالاد یونانی را در اینجا ملاحظه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.