سینه مرغ با ژامبون میتواند بعنوان غذای ساده و رژیمی مناسب باشد. این غذا سرشار از پروتئین و سبزیجات است. بعنوان یک شام سبک گزینه بسیار عالی است.


| ۱۲۵ گرم اسفناج منجمد، یخ زدایی شده | |
| ۱۲۵ گرم پنیر ریکوتا | |
| مقداری پودر جوز هندی | |
| نمک و فلفل | |
| ۴ عدد سینه مرغ (هر کدام حدود ۱۷۵ گرم)، بدون پوست و استخوان | |
| ۴ ورقه ژامبون | |
| ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| یک قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۱۲ عدد پیاز کوچک یا پیاز شالوت | |
| ۱۲۵ گرم قارچ دکمه ای، ورقه شده | |
| یک قاشق غذاخوری آرد | |
| ۱۵۰ میلی لیتر آب انگور | |
| ۳۰۰ میلی لیتر عصاره مرغ |
| 1. | اسفناج را داخل یک الک ریخته و با قاشق برروی آن فشار دهید تا آب آن گرفته شود. پنیر ریکوتا، جوز، فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. |
| 2. | با استفاده از یک کارد تیز، سینه ی مرغ ها را از کنار برش دهید تا به شکل یک پاکت درآیند. داخل هر سینه ی مرغ را با مخلوط اسفناج پر کرده، مرغ ها را مانند اول ببندید. دور هر مرغ را با ژامبون پیچیده و برای اطمینان از بسته بودن، با خلال دندان محکم کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. |
| 3. | روغن و کره را در ماهیتابه حرارت داده، هر طرف سینه مرغ را به مدت ۲ دقیقه بپزید تا طلایی شود. مرغ ها را به ظرف بزرگ و کم عمق مخصوص فر انتقال داده و در جای گرم نگه دارید. |
| 4. | پیازها و قارچ ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. به آنها آرد افزوده و هم بزنید، سپس به تدریج آب انگور و عصاره مرغ را بیافزایید. آنها را به جوش آورید و مرتب هم بزنید، طبق ذائقه تان نمک و فلفل زده و با قاشق از مخلوط دور مرغ بریزید. |
| 5. | مرغ را بدون درپوش در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. مرغ ها را برگردانید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. خلال دندان را از مرغ بیرون آورده و مرغ ها را به همراه سس و در صورت تمایل، لوبیا سبز بخار پز شده و پوره هویج و سرو نمایید. |
سینه مرغ با ژامبون میتواند بعنوان غذای ساده و رژیمی مناسب باشد. این غذا سرشار از پروتئین و سبزیجات است. بعنوان یک شام سبک گزینه بسیار عالی است.

دیدگاهتان را بنویسید