
| ۲۵ گرم بلغور گندم | |
| ۳۵۰ گرم گوشت گاو قیمه شده به قطعات کوچک | |
| یک پیاز ، کاملا خرد شده (انتخابی) | |
| یک قاشق غذاخوری سس میوه ای قهوه ای | |
| یک قاشق غذاخوری سس گوجه | |
| بک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه | |
| تخم مرغ زده شده ،برای چسباندن | |
| ۸ عدد گوجه فرنگی | |
| ۸ عدد قارچ دلمه ای | |
| روغن ، برای چرب کردن | |
| ۸ عدد نان برای سرو |
| 1. | بلغور گندم را در یک کاسه ریخته و روی آن آب جوشیده بریزید تا پوشیده شود . یه مدت ۲۰ دقیقه آنرا رها کنید یا تا وقتی نرم شود آن را کنار بگذارید . آنرا آب کشیده و بگذارید سرد شود . |
| 2. | گندم خیسانده ، گوشت قیمه ، پیاز (اگر استفاده می کنید ) سس ، سس میوه ای و جعفری خرد شده تازه را با هم در یک کاسه ترکیب کنید تا کاملا مخلوط شوند . مقدار کمی تخم مرغ زده شده را در صورت لزوم اضافه کنید برای اینکه ترکیبات به یک دیگر بچسبند . |
| 3. | مخلوط گوشت را با استفاده از دست به ۲۴ گلوله یک اندازه تبدیل و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود . |
| 4. | گوشتهای قلقلی سرد شده را به ۸ عدد سیخ چوبی در آب خیسانده فرو کرده و میان آنها بطور متناوب گوجه فرنگی و قارچ دلمه ای قرار دهید. |
| 5. | سیخهای کوچک را با کمی روغن چرب کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی زغال کباب کنید تا مغز پخت شود . گاه گاهی آنرا چرخانده و اگر گوشت در حال خشک شدن است با مقدار بیشتری روغن آنرا چرب کنید . |
| 6. | سیخها ی کوچک گوشت قلقلی را به بشقاب سرو گرم منتقل کنید . نان را بریده و گوشت و سبزیجات را با استفاده از چنگال درون نان قرار دهید و فورا سرو کنید . |
دیدگاهتان را بنویسید