مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم بلغور گندم
۳۵۰ گرم گوشت گاو قیمه شده به قطعات کوچک
یک پیاز ، کاملا خرد شده (انتخابی)
یک قاشق غذاخوری سس میوه ای قهوه ای
یک قاشق غذاخوری سس گوجه
بک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
تخم مرغ زده شده ،برای چسباندن
۸ عدد گوجه فرنگی
۸ عدد قارچ دلمه ای
روغن ، برای چرب کردن
۸ عدد نان برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.بلغور گندم را در یک کاسه ریخته و روی آن آب جوشیده بریزید تا پوشیده شود . یه مدت ۲۰ دقیقه آنرا رها کنید یا تا وقتی نرم شود آن را کنار بگذارید . آنرا آب کشیده و بگذارید سرد شود .
2.گندم خیسانده ، گوشت قیمه ، پیاز (اگر استفاده می کنید ) سس ، سس میوه ای و جعفری خرد شده تازه را با هم در یک کاسه ترکیب کنید تا کاملا مخلوط شوند . مقدار کمی تخم مرغ زده شده را در صورت لزوم اضافه کنید برای اینکه ترکیبات به یک دیگر بچسبند .
3.مخلوط گوشت را با استفاده از دست به ۲۴ گلوله یک اندازه تبدیل و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود .
4.گوشتهای قلقلی سرد شده را به ۸ عدد سیخ چوبی در آب خیسانده فرو کرده و میان آنها بطور متناوب گوجه فرنگی و قارچ دلمه ای قرار دهید.
5.سیخهای کوچک را با کمی روغن چرب کرده و به مدت ۱۰ دقیقه روی زغال کباب کنید تا مغز پخت شود . گاه گاهی آنرا چرخانده و اگر گوشت در حال خشک شدن است با مقدار بیشتری روغن آنرا چرب کنید .
6.سیخها ی کوچک گوشت قلقلی را به بشقاب سرو گرم منتقل کنید . نان را بریده و گوشت و سبزیجات را با استفاده از چنگال درون نان قرار دهید و فورا سرو کنید .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.