مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم قزل آلا ، پوست کنده و به قطعات بزرگ بریده شده
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
سفیده یک تخم مرغ کوچک ، زده شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز ، بدون دانه
بریده شده به قطعات بزرگ
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نان سیاباتا ( یک نوع نان ایتالیایی ) برای سرو
سس گوجه
۴عدد گوجه ،چهار قاچ و بدون دانه
ربع خیار ، پوست کنده ، بدون دانه و خرد شده
هشت عدد برگ ریحان تازه
شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.ماهی سالمون را در یک ظرف کوتاه قرار داده و آرد ذرت و نمک و فلفل را روی آن بپاشید . سفیده تخم مرغ زده شده را هم به آن اضافه و خوب بهم بزنید تا ماهی آغشته شود . برای ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود .
2.قطعات ماهی سالمون را به ۴ عدد سیخ کشیده و در هر سیخ بطور متناوب ماهیها را با فلفل دلمه ای قرمز و سبز قرار دهیدو سیخها را کنار بگذارید تا سس گوجه فرنگی را آماده کنید .
3.برای درست کردن سس ، تمام محتویات را در یک چند کاره رار داده و درشت درشت خرد کنید .در همان حال ، گوجه ،خیار و برگ ریحان را با دقت خرد کرده ،با روغن و آب لیمو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و بگذارید سرد شود .
4.سیخها ی کوچک ماهی سالمون را روی زغالهای داغ به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید و متناوب آنرا با روغن زیتون آغشته کنید تا خشک نشود .
5.نان سیاباتا را از درازا به چهار قسمت کرده و آنها را به ملایمت روی کباب پز ترد کنید .
6.برای سرو ، روی قاچهای نان سس ریخته و سیخ ها ی ماهی سالمون را روی آن بگذارید و میل نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.