
۴۵۰ گرم قزل آلا ، پوست کنده و به قطعات بزرگ بریده شده | |
یک قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
نصف قاشق چایخوری نمک | |
نصف قاشق چایخوری فلفل | |
سفیده یک تخم مرغ کوچک ، زده شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای سبز ، بدون دانه | |
بریده شده به قطعات بزرگ | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
نان سیاباتا ( یک نوع نان ایتالیایی ) برای سرو | |
سس گوجه | |
۴عدد گوجه ،چهار قاچ و بدون دانه | |
ربع خیار ، پوست کنده ، بدون دانه و خرد شده | |
هشت عدد برگ ریحان تازه | |
شش قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
دو قاشق غذاخوری آبلیمو | |
نمک و فلفل |
1. | ماهی سالمون را در یک ظرف کوتاه قرار داده و آرد ذرت و نمک و فلفل را روی آن بپاشید . سفیده تخم مرغ زده شده را هم به آن اضافه و خوب بهم بزنید تا ماهی آغشته شود . برای ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود . |
2. | قطعات ماهی سالمون را به ۴ عدد سیخ کشیده و در هر سیخ بطور متناوب ماهیها را با فلفل دلمه ای قرمز و سبز قرار دهیدو سیخها را کنار بگذارید تا سس گوجه فرنگی را آماده کنید . |
3. | برای درست کردن سس ، تمام محتویات را در یک چند کاره رار داده و درشت درشت خرد کنید .در همان حال ، گوجه ،خیار و برگ ریحان را با دقت خرد کرده ،با روغن و آب لیمو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و بگذارید سرد شود . |
4. | سیخها ی کوچک ماهی سالمون را روی زغالهای داغ به مدت ۱۰ دقیقه کباب کنید و متناوب آنرا با روغن زیتون آغشته کنید تا خشک نشود . |
5. | نان سیاباتا را از درازا به چهار قسمت کرده و آنها را به ملایمت روی کباب پز ترد کنید . |
6. | برای سرو ، روی قاچهای نان سس ریخته و سیخ ها ی ماهی سالمون را روی آن بگذارید و میل نمائید. |
دیدگاهتان را بنویسید