
۲۲۵ گرم فیله شیر ماهی، بدون استخوان و پوست کنده | |
۲۲۵ گرم فیله قزل آلا ، بدون استخوان و پوست کنده | |
۸ صدف دریائی | |
۸ عدد شاه میگوی بزرگ | |
۱۶ عدد برگ بوی تازه | |
یک عدد لیمو ، برش داده شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری مخلوط گیاهان خرد شده مثل آویشن ، جعفری ،پیاز کوهی و ریحان | |
فلفل سیاه | |
برنج کره ای و لیمویی | |
۱۷۵ گرم برنج دانه بلند | |
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری کره | |
نمک و فلفل | |
تزئینات :قطعات لیمو و گل شوید |
1. | هر فیله قزل آلا و شیر ماهی را به ۸ قسمت خرد کنید. آن ها را در ۸ عدد سیخ همراه صدف دریائی و شاه میگو فرو کنید. بین آن ها برگهای برگ بو و برشهای لیمو را بگذارید و آن را در یک ظرف غیر فلزی دردار قراردهید. |
2. | روغن زیتون ، پوست لیمو ، گیاهان و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی ماهی بریزید. روی آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جایی بگذارید تا خیس بخورد . یک یا دو با ر هم آنرا بهم بزنید. |
3. | برای برنج کره ای و لیمویی ، یک تابه بزرگ آ ب نمک راجوش آورده و برنج و پوست لیمو را به آن اضافه کنید تا وقتی برنج ترد شود و به مدت۸-۷ دقیقه ، جوشاندن را ادامه دهید. خوب آب آنرا را بکشید و فورا با آب لیمو و کره آن را بهم بزنید. برای طعم به آن نمک و فلفل اضافه کنید. |
4. | در همین حال ، سیخهای کوچک ماهی را از ترد کننده در آورده و به ملایمت روی کباب پز از قبل گرم شده و داغ یا در یک تابه کباب پزی از قبل گرم شده و لبه دار به مدت ۱۰-۸ دقیقه کباب کنید. در این مدت بطور منظم آن را بچرخانید تا مغز پخت شود. سپس آن را با برنج لیمویی و کره ای سرو کرده و با قطعات لیمو و شوید تزئین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید