
| ۲۲۵ گرم فیله شیر ماهی، بدون استخوان و پوست کنده | |
| ۲۲۵ گرم فیله قزل آلا ، بدون استخوان و پوست کنده | |
| ۸ صدف دریائی | |
| ۸ عدد شاه میگوی بزرگ | |
| ۱۶ عدد برگ بوی تازه | |
| یک عدد لیمو ، برش داده شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو | |
| ۴ قاشق غذاخوری مخلوط گیاهان خرد شده مثل آویشن ، جعفری ،پیاز کوهی و ریحان | |
| فلفل سیاه | |
| برنج کره ای و لیمویی | |
| ۱۷۵ گرم برنج دانه بلند | |
| پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| نمک و فلفل | |
| تزئینات :قطعات لیمو و گل شوید |
| 1. | هر فیله قزل آلا و شیر ماهی را به ۸ قسمت خرد کنید. آن ها را در ۸ عدد سیخ همراه صدف دریائی و شاه میگو فرو کنید. بین آن ها برگهای برگ بو و برشهای لیمو را بگذارید و آن را در یک ظرف غیر فلزی دردار قراردهید. |
| 2. | روغن زیتون ، پوست لیمو ، گیاهان و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی ماهی بریزید. روی آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت در جایی بگذارید تا خیس بخورد . یک یا دو با ر هم آنرا بهم بزنید. |
| 3. | برای برنج کره ای و لیمویی ، یک تابه بزرگ آ ب نمک راجوش آورده و برنج و پوست لیمو را به آن اضافه کنید تا وقتی برنج ترد شود و به مدت۸-۷ دقیقه ، جوشاندن را ادامه دهید. خوب آب آنرا را بکشید و فورا با آب لیمو و کره آن را بهم بزنید. برای طعم به آن نمک و فلفل اضافه کنید. |
| 4. | در همین حال ، سیخهای کوچک ماهی را از ترد کننده در آورده و به ملایمت روی کباب پز از قبل گرم شده و داغ یا در یک تابه کباب پزی از قبل گرم شده و لبه دار به مدت ۱۰-۸ دقیقه کباب کنید. در این مدت بطور منظم آن را بچرخانید تا مغز پخت شود. سپس آن را با برنج لیمویی و کره ای سرو کرده و با قطعات لیمو و شوید تزئین کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید