برای تهیه سیخ مخلوط غذاهای دریایی بزرگترین استیک ماهی پهن را انتخاب کنید. پوست و استخوان آن را گرفته و گوشت ماهی را خرد کنید.

۲۲۵ گرم فیله ماهی پهن، بدون استخوان و پوست کنده | |
۲۲۵ گرم فیله ماهی سالمون، بدون استخوان وپوست کنده | |
۸ عدد صدف | |
۸ عدد میگوی درشت | |
۱۶ عدد برگ بوی تازه | |
یک عدد لیمو سنگی، حلقه شده | |
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
پوست یک عدد لیمو ترش، رنده شده | |
۴ قاشق غذاخوری از مخلوط سبزی های معطر، ازجمله آویشن، جعفری، پیاز کوهی chive و ریحان بازل | |
فلفل سیاه | |
مواد لازم برای تهیه برنج کره ای لیمویی : | |
۱۷۵ گرم برنج دانه بلند | |
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو | |
۴ قاشق غذاخوری کره | |
نمک و فلفل | |
مواد لازم برای تزیین: | |
برش های لیمو | |
برگ های ریز و تازه شوید |
1. | هر یک از فیله های ماهی پهن و سالمون را به ۸ قطعه خرد کنید.آنها را به همراه میگو، صدف، برگ بو و برش های لیمو یکی در میان سیخ بکشید. سیخ ها را داخل یک ظرف غیر فلزی، در یک ردیف بچینید. |
2. | روغن زیتون، پوست لیمو، سبزی ها و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مایه آماده شده را روی ماهی ها بریزید. درب آن را ببندید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خورد ماهی ها برود، در حین پخت، یک یا دو بار آنها را برگردانید. |
3. | برای تهیه برنج کَره ای لیمویی، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید.برنج و پوست لیمو را داخل آن بریزید.مجدداً آن را به جوش آورده و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بجوشد تا برنج نرم شود. آن را آبکش کرده و بلافاصله داخل آب لیمو و کره ریخته و هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
4. | در همین فاصله، سیخ های ماهی را از مایه خارج کرده و روی باربیکیو یا داخل گریل گرم یا تابه گریل داغ به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه کباب کرده و مرتب آنها را برگردانید تا مغز پخت شوند. با برش های لیمو و شوید غذا را تزیین کرده و به همراه برنج کَره ای لیمویی سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید