مواد اولیه لازم و ترکیبات

۲۲۵ گرم فیله ماهی پهن، بدون استخوان و پوست کنده
۲۲۵ گرم فیله ماهی سالمون، بدون استخوان وپوست کنده
۸ عدد صدف
۸ عدد میگوی درشت
۱۶ عدد برگ بوی تازه
یک عدد لیمو سنگی، حلقه شده
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پوست یک عدد لیمو ترش، رنده شده
۴ قاشق غذاخوری از مخلوط سبزی های معطر، ازجمله آویشن، جعفری، پیاز کوهی chive و ریحان بازل
فلفل سیاه
مواد لازم برای تهیه برنج کره ای لیمویی :
۱۷۵ گرم برنج دانه بلند
پوست رنده شده و آب یک عدد لیمو
۴ قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین:
برش های لیمو
برگ های ریز و تازه شوید

راهنمای پخت

1.هر یک از فیله های ماهی پهن و سالمون را به ۸ قطعه خرد کنید.آنها را به همراه میگو، صدف، برگ بو و برش های لیمو یکی در میان سیخ بکشید. سیخ ها را داخل یک ظرف غیر فلزی، در یک ردیف بچینید.
2.روغن زیتون، پوست لیمو، سبزی ها و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مایه آماده شده را روی ماهی ها بریزید. درب آن را ببندید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خورد ماهی ها برود، در حین پخت، یک یا دو بار آنها را برگردانید.
3.برای تهیه برنج کَره ای لیمویی، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید.برنج و پوست لیمو را داخل آن بریزید.مجدداً آن را به جوش آورده و اجازه دهید به مدت ۷ تا ۸ دقیقه بجوشد تا برنج نرم شود. آن را آبکش کرده و بلافاصله داخل آب لیمو و کره ریخته و هم بزنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4.در همین فاصله، سیخ های ماهی را از مایه خارج کرده و روی باربیکیو یا داخل گریل گرم یا تابه گریل داغ به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه کباب کرده و مرتب آنها را برگردانید تا مغز پخت شوند. با برش های لیمو و شوید غذا را تزیین کرده و به همراه برنج کَره ای لیمویی سرو نمایید.

برای تهیه سیخ مخلوط غذاهای دریایی بزرگترین استیک ماهی پهن را انتخاب کنید. پوست و استخوان آن را گرفته و گوشت ماهی را خرد کنید.

دستور تهیه ماهی خالمخالی با لیموترش را در اینجا ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.