مواد لازم و ترکیبات

۳ عدد سیب زمینی بزرگ ، مخصوص پخت و تمیز شده
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری کره
دو حبه سیر ، خرد شده
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده تازه
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
بک قاشق غذاخوری آویشن خرد شده تازه
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.یک تابه بزرگ آب را جوش آورده ، سیب زمینی ها را اضافه و به مدت ۱۰ دقیقه نیم پز کنید. سپس آنها را آب کشیده ، زیر آب سرد بگیرید و دوباره آب بکشید .
2.سیب زمینی ها را روی تخته خردکن بگذارید وقتی به اندازه کافی سرد شد که بتوانید آنرا دست بگیرید ، به برشهای ضخیم ببرید ، ولی پوست نکنید.
3.در یک تابه کوچک روغن ، کره و سیر را به آرامی حرارت دهید تا سیر شروع به قهوه ای شدن 
کند . سپس تابه را از روی حرارت بردارید .
4.سبزیجات و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و بهم بزنید .
5.مخلوط سبزیجات و سیر را همانطور که گرم است به مقدار زیاد همه جای برشها ی سیب زمینی بمالید.
6.سیب زمینی ها را روی زغالهای داغ بمدت۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید . در زمانهای مشخص با باقیمانده مخلوط گیاهان و سیر ، چرب کنید یا تا وقتی این کار را ادامه دهید که سیب زمینی ها ترد و پخته شوند.
7.برشها ی سیب زمینی همراه سیر را به بشقاب سرو گرم منتقل و به عنوان پیش غذا یا کنار یک غذای دیگر سرو کنید .

توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی کبابی با طعم سیر

کباب کردن این سیب زمینی ها از طریق توری گیریل بسیار آسان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.