توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی کبابی با طعم سیر
کباب کردن این سیب زمینی ها از طریق توری گیریل بسیار آسان است.
۳ عدد سیب زمینی بزرگ ، مخصوص پخت و تمیز شده | |
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون | |
دو قاشق غذاخوری کره | |
دو حبه سیر ، خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده تازه | |
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه | |
بک قاشق غذاخوری آویشن خرد شده تازه | |
نمک و فلفل |
1. | یک تابه بزرگ آب را جوش آورده ، سیب زمینی ها را اضافه و به مدت ۱۰ دقیقه نیم پز کنید. سپس آنها را آب کشیده ، زیر آب سرد بگیرید و دوباره آب بکشید . |
2. | سیب زمینی ها را روی تخته خردکن بگذارید وقتی به اندازه کافی سرد شد که بتوانید آنرا دست بگیرید ، به برشهای ضخیم ببرید ، ولی پوست نکنید. |
3. | در یک تابه کوچک روغن ، کره و سیر را به آرامی حرارت دهید تا سیر شروع به قهوه ای شدن کند . سپس تابه را از روی حرارت بردارید . |
4. | سبزیجات و نمک و فلفل را به تابه اضافه کنید و بهم بزنید . |
5. | مخلوط سبزیجات و سیر را همانطور که گرم است به مقدار زیاد همه جای برشها ی سیب زمینی بمالید. |
6. | سیب زمینی ها را روی زغالهای داغ بمدت۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید . در زمانهای مشخص با باقیمانده مخلوط گیاهان و سیر ، چرب کنید یا تا وقتی این کار را ادامه دهید که سیب زمینی ها ترد و پخته شوند. |
7. | برشها ی سیب زمینی همراه سیر را به بشقاب سرو گرم منتقل و به عنوان پیش غذا یا کنار یک غذای دیگر سرو کنید . |
توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی کبابی با طعم سیر
کباب کردن این سیب زمینی ها از طریق توری گیریل بسیار آسان است.
دیدگاهتان را بنویسید