مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی،درحدود ۲۲۵ گرم
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب
۷۵ میلی لیترعصاره سبزیجات
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲حبه سیر، له شده
۳ قاشق غذاخوری ریحان بازل خرد شده
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با یک چنگال سطح آنها را سوراخ کنید.روی پوست سیب زمینی ها را مقدار کمی نمک بمالید و آنها را در سینی فر بچینید.
2.سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی بپزید تا کاملاًمغز پخت شده و پوستشان برشته شود.
3.سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و هر کدام را با یک برش طولی نصف کنید. به کمک یک قاشق، گوشت سیب زمینی ها را درآورده و داخل یک کاسه بریزید. یک لایه نازک از گوشت سیب زمینی باید به پوست بماند. گوشت سیب زمینی ها را با پشت چنگال له کنید.
4.درهمین فاصله، خامه و عصاره سبزیجات را مخلوط کنید و داخل یک قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آرام بجوشانید تا حجم آن به نصف برسد.
5.آب لیمو، سیر و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و خامه بیافزایید و همراه دانه کاج خوب هم بزنید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی پخته با سس پستو

در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۵ داخل سیب زمینی ها، پنیر پر چرب نرم یا قارچ حلقه شده اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.