توصیه سرآشپز سیب زمینی پخته با سس پستو
در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۵ داخل سیب زمینی ها، پنیر پر چرب نرم یا قارچ حلقه شده اضافه کنید.
۴ عدد سیب زمینی،درحدود ۲۲۵ گرم | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب | |
۷۵ میلی لیترعصاره سبزیجات | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
۲حبه سیر، له شده | |
۳ قاشق غذاخوری ریحان بازل خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج | |
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده | |
نمک و فلفل |
1. | پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با یک چنگال سطح آنها را سوراخ کنید.روی پوست سیب زمینی ها را مقدار کمی نمک بمالید و آنها را در سینی فر بچینید. |
2. | سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی بپزید تا کاملاًمغز پخت شده و پوستشان برشته شود. |
3. | سیب زمینی ها را از فر خارج کنید و هر کدام را با یک برش طولی نصف کنید. به کمک یک قاشق، گوشت سیب زمینی ها را درآورده و داخل یک کاسه بریزید. یک لایه نازک از گوشت سیب زمینی باید به پوست بماند. گوشت سیب زمینی ها را با پشت چنگال له کنید. |
4. | درهمین فاصله، خامه و عصاره سبزیجات را مخلوط کنید و داخل یک قابلمه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه آرام بجوشانید تا حجم آن به نصف برسد. |
5. | آب لیمو، سیر و ریحان خرد شده را به مخلوط سیب زمینی و خامه بیافزایید و همراه دانه کاج خوب هم بزنید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی پخته با سس پستو
در صورت تمایل، می توانید در مرحله ۵ داخل سیب زمینی ها، پنیر پر چرب نرم یا قارچ حلقه شده اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید