سیب زمینی پخته با سس سالسا

۴ عدد سیب زمینی، حدود ۲۲۵ گرم | |
یک عدد آواکادو بزرگ رسیده | |
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
۱۷۵ گرم پنیر توفو (پنیر سویا )،نگینی خرد شده | |
۲حبه سیر، له شده | |
یک عدد پیاز،ریز خرد شده | |
یک عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده | |
۱۲۵ گر م سالاد مخلوط کاهو و سبزیجات | |
ساقه گشنیز تازه برای تزیین | |
مواد لازم برای تهیه سس سالسا : | |
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده،دانه گرفته و نگینی خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده | |
یک عدد پیاز شالوت، ریز نگینی شده | |
یک عدد فلفل سبز تند، نگینی شده | |
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
نمک و فلفل |
1. | پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با چنگال روی سطح آن را چند سوراخ ایجاد کنید. |
2. | سیب زمینی ها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱ساعت بپزید تا مغزپخت شده و پوستشان برشته شود. |
3. | سیب زمینی ها را با یک برش طولی نصف کنید و گوشت آنها را با یک قاشق بیرون آورید و داخل کاسه ای بریزید. توجه داشته باشیدکه یک لایه نازک گوشت باید به پوست بماند. |
4. | آواکادو را از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. با قاشق گوشت آواکادو را از پوست آن جدا کرده و به محتویات کاسه اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید.پنیر توفو، سیر، پیاز و گوجه فرنگی را هم روی مخلوط سیب زمینی بریزید و ترکیب کنید. آن را با قاشق درون پوست های قالبی سیب زمینی ها بریزید. |
5. | سالاد مخلوط کاهو را روی مخلوط آواکادو و سیب زمینی بچینید و نصف دیگر سیب زمینی را به صورت درپوش روی آن بگذارید. |
دیدگاهتان را بنویسید