مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی، حدود ۲۲۵ گرم
یک عدد آواکادو بزرگ رسیده
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش
۱۷۵ گرم پنیر توفو (پنیر سویا )،نگینی خرد شده
۲حبه سیر، له شده
یک عدد پیاز،ریز خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی، ریز خرد شده
۱۲۵ گر م سالاد مخلوط کاهو و سبزیجات
ساقه گشنیز تازه برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سس سالسا :
۲ عدد گوجه فرنگی رسیده،دانه گرفته و نگینی خرد شده
یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
یک عدد پیاز شالوت، ریز نگینی شده
یک عدد فلفل سبز تند، نگینی شده
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و با چنگال روی سطح آن را چند سوراخ ایجاد کنید.
2.سیب زمینی ها را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۱ساعت بپزید تا مغزپخت شده و پوستشان برشته شود.
3.سیب زمینی ها را با یک برش طولی نصف کنید و گوشت آنها را با یک قاشق بیرون آورید و داخل کاسه ای بریزید. توجه داشته باشیدکه یک لایه نازک گوشت باید به پوست بماند.
4.آواکادو را از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. با قاشق گوشت آواکادو را از پوست آن جدا کرده و به محتویات کاسه اضافه کنید و با چنگال خوب بزنید.پنیر توفو، سیر، پیاز و گوجه فرنگی را هم روی مخلوط سیب زمینی بریزید و ترکیب کنید. آن را با قاشق درون پوست های قالبی سیب زمینی ها بریزید.
5.سالاد مخلوط کاهو را روی مخلوط آواکادو و سیب زمینی بچینید و نصف دیگر سیب زمینی را به صورت درپوش روی آن بگذارید.

سیب زمینی پخته با سس سالسا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.