مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم سیب زمینی، درشت خرد شده
۱۵ گرم/ یک قاشق غذاخوری کره
۲ عدد تره فرنگی،حلقه شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه آب یا آّب انگور
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
۲ قاشق غذاخوری مخلوطی از سبزی های تازه، خرد شده
نمک و فلفل
مواد لازم برای تزیین :
پوست لیمو ترش رنده شده
مخلوطی از سبزی های معطر تازه (دلخواه)

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید و سپس آبکش کنید.
2.درهمین فاصله،کره را داخل یک ماهیتابه آب کنید و تره فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.
3.با یک قاشق مقداری از سیب زمینی و تره فرنگی را داخل یک ظرف پیرکس بریزید.
4.در یک پارچ مدرج،عصاره سبزیجات،آب لیمو و سبزی های معطر خرد شده را با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل به آن بیافزایید و همه آنها را روی سیب زمینی ها بریزید.
5.غذا را در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی ۳۵دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و ترد شوند.
6.سیب زمینی ها را داخل همان ظرف با پوست لیموترش و سبزی های تازه تزیین کنید و غذا را در کنار یک غذای گوشتی آبپز یا کبابی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی پخته با تره فرنگی

اگر در حین پخت متوجه شدید که تره فرنگی ها بیش از حد برشته شده اند، روی ظرف پیرکس را بپوشانید تا بقیه مواد بپزند و تره فرنگی ها نسوزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.