توصیه سرآشپز سیب زمینی و پیاز با سبزی
در حین سرخ کردن و پختن سیب زمینی مراقب باشید که مواد به کف تابه نچسبیده و نسوزند.
۹۰۰ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده | |
۱۲۵ گرم کره | |
یک عدد پیاز قرمز، ۸ قاچ شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
۲ قاشق غذاخوری آویشن خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید و سپس آنها ر ا آبکش کنید. |
2. | کره را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی آب کنید و پیاز را به آن بیافزایید. پس از آن سیر و آب لیمو را بریزید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه آنها را بپزید و درحین پخت گاهی مواد را هم بزنید. |
3. | سیب زمینی ها را به ماهیتابه اضافه نمایید وخوب هم بزنید تا تمام سطح آنها به مخلوط کره آغشته شوند. |
4. | حرارت گاز را کم کنید، درب ماهیتابه را ببندید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه مواد را خوب بپزید تا سیب زمینی ها ترد وطلایی شوند. |
5. | آویشن خرد شده را روی غذا بپاشید و نمک و فلفل اضافه کنید. |
6. | غذا را داخل یک ظرف پذیرایی گرم بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و پیاز با سبزی
در حین سرخ کردن و پختن سیب زمینی مراقب باشید که مواد به کف تابه نچسبیده و نسوزند.
دیدگاهتان را بنویسید