توصیه سرآشپز سیب زمینی و قارچ پخته
در جشنهای خاص، می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
۵۰۰ گرم سیب زمینی، نازک حلقه شده | |
۱۵۰ گرم مخلوط قارچ های مختلف خرد شده | |
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive خرد شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب | |
نمک و فلفل | |
پیاز کوهی chive مورب خرد شده برای تزیین |
1. | کف و دیواره های یک پیرکس یا ظرف نسوز کم عمق را با کره چرب کنید. |
2. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش، به مدت ۱۰دقیقه نیم پز کنید و سپس آنها را آبکش نمایید. یک چهارم از سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید. |
3. | به ترتیب یک چهارم از مقدار قارچ ها، رزماری، پیازچه و سیر را روی سیب زمینی ها بریزید. بقیه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و آخرین لایه را سیب زمینی قرار دهید. |
4. | خامه را روی سیب زمینی ها بریزید و نمک و فلفل بزنید. |
5. | غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۵دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شده و جلز و ولز کند. |
6. | غذا رابا پیاز کوهی chive خرد شده تزیین کنید و مستقیماً با همان ظرف سر میز بیاورید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و قارچ پخته
در جشنهای خاص، می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید