مواد لازم و ترکیبات

۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
۵۰۰ گرم سیب زمینی، نازک حلقه شده
۱۵۰ گرم مخلوط قارچ های مختلف خرد شده
یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده
۴ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب
نمک و فلفل
پیاز کوهی chive مورب خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.کف و دیواره های یک پیرکس یا ظرف نسوز کم عمق را با کره چرب کنید.
2.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش، به مدت ۱۰دقیقه نیم پز کنید و سپس آنها را آبکش نمایید. یک چهارم از سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید.
3.به ترتیب یک چهارم از مقدار قارچ ها، رزماری، پیازچه و سیر را روی سیب زمینی ها بریزید. بقیه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و آخرین لایه را سیب زمینی قرار دهید.
4.خامه را روی سیب زمینی ها بریزید و نمک و فلفل بزنید.
5.غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۵دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شده و جلز و ولز کند.
6.غذا رابا پیاز کوهی chive خرد شده تزیین کنید و مستقیماً با همان ظرف سر میز بیاورید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی و قارچ پخته

در جشنهای خاص، می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.