توصیه سرآشپز سیب زمینی و قارچ پخته
در جشنهای خاص، می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.

| ۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| ۵۰۰ گرم سیب زمینی، نازک حلقه شده | |
| ۱۵۰ گرم مخلوط قارچ های مختلف خرد شده | |
| یک قاشق غذاخوری رزماری خرد شده | |
| ۴ قاشق غذاخوری پیاز کوهی chive خرد شده | |
| ۲ حبه سیر، له شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه خامه پرچرب | |
| نمک و فلفل | |
| پیاز کوهی chive مورب خرد شده برای تزیین |
| 1. | کف و دیواره های یک پیرکس یا ظرف نسوز کم عمق را با کره چرب کنید. |
| 2. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش، به مدت ۱۰دقیقه نیم پز کنید و سپس آنها را آبکش نمایید. یک چهارم از سیب زمینی ها را کف ظرف پیرکس بچینید. |
| 3. | به ترتیب یک چهارم از مقدار قارچ ها، رزماری، پیازچه و سیر را روی سیب زمینی ها بریزید. بقیه لایه ها را به همین ترتیب بچینید و آخرین لایه را سیب زمینی قرار دهید. |
| 4. | خامه را روی سیب زمینی ها بریزید و نمک و فلفل بزنید. |
| 5. | غذا را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۵دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شده و جلز و ولز کند. |
| 6. | غذا رابا پیاز کوهی chive خرد شده تزیین کنید و مستقیماً با همان ظرف سر میز بیاورید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و قارچ پخته
در جشنهای خاص، می توانید غذا را در ظرف کیک بپزید و آن را روی ظرف پذیرایی برگردانید و سرو نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید