توصیه سرآشپز سیب زمینی و سالاد تربچه
خیار، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد.خیارها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. قبل از افزودن به سالاد، آن را کاملاً بشویید تا شوری آن از بین برود.

| ۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی، شسته شده، دو نیم شده | |
| یک عدد خیار، نازک حلقه شده | |
| ۲ قاشق چایخوری نمک | |
| یک دسته تربچه، نازک حلقه شده | |
| مواد لازم برای تهیه سس سالاد : | |
| یک قاشق غذاخوری خردل | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
| ۲ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر خرد شده |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
| 2. | درهمین فاصله،خیارها را داخل یک بشقاب پخش کنید و روی آنها نمک بپاشید و کنار بگذارید.پس از ۳۰ دقیقه آنها را زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید. |
| 3. | خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آنها بگذارید. |
| 4. | در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس سالاد را مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو، آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و سالاد تربچه
خیار، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد.خیارها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. قبل از افزودن به سالاد، آن را کاملاً بشویید تا شوری آن از بین برود.
دیدگاهتان را بنویسید