توصیه سرآشپز سیب زمینی و سالاد تربچه
خیار، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد.خیارها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. قبل از افزودن به سالاد، آن را کاملاً بشویید تا شوری آن از بین برود.
۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی، شسته شده، دو نیم شده | |
یک عدد خیار، نازک حلقه شده | |
۲ قاشق چایخوری نمک | |
یک دسته تربچه، نازک حلقه شده | |
مواد لازم برای تهیه سس سالاد : | |
یک قاشق غذاخوری خردل | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
۲ قاشق غذاخوری مخلوط سبزی های معطر خرد شده |
1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید. |
2. | درهمین فاصله،خیارها را داخل یک بشقاب پخش کنید و روی آنها نمک بپاشید و کنار بگذارید.پس از ۳۰ دقیقه آنها را زیر آب سرد بگیرید و خشک کنید. |
3. | خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آنها بگذارید. |
4. | در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس سالاد را مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو، آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی و سالاد تربچه
خیار، نه تنها ظاهر و رنگ زیبایی به این سالاد می دهد بلکه تازگی خاصی به آن می بخشد.خیارها را نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. قبل از افزودن به سالاد، آن را کاملاً بشویید تا شوری آن از بین برود.
دیدگاهتان را بنویسید