مواد لازم و ترکیبات

۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده
۲حبه سیر،له شده
نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات
۳۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
۵۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک و جوان
یک عدد فلفل قرمزچیلی،حلقه شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.روغن را در ماهیتابه بزرگ چدنی گرم کرده، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه به آرامی تفت دهید و هم بزنید.
2.پودر فلفل، پودر تخم گشنیز و زیره را بیافزایید و مدام هم بزنید و۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
3.عصاره سبزیجات، سیب زمینی نگینی و اسفناج را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مواد جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه آنها را آرام بجوشانید تا مغزپخت و نرم شوند.
4.درب قابلمه را بردارید، نمک و فلفل بزنید،فلفل چیلی را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را بپزید. غذا را به دیس مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار

پیاز قرمز، علاوه بر اینکه رنگ غذا را زیباتر می کند، طعمی شیرین دارد و تندی آن کمتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.