توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار
پیاز قرمز، علاوه بر اینکه رنگ غذا را زیباتر می کند، طعمی شیرین دارد و تندی آن کمتر است.

| ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| یک عدد پیاز قرمز، حلقه شده | |
| ۲حبه سیر،له شده | |
| نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| ۲ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه عصاره سبزیجات | |
| ۳۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده | |
| ۵۰۰ گرم برگ اسفناج کوچک و جوان | |
| یک عدد فلفل قرمزچیلی،حلقه شده | |
| نمک و فلفل |
| 1. | روغن را در ماهیتابه بزرگ چدنی گرم کرده، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳دقیقه به آرامی تفت دهید و هم بزنید. |
| 2. | پودر فلفل، پودر تخم گشنیز و زیره را بیافزایید و مدام هم بزنید و۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. |
| 3. | عصاره سبزیجات، سیب زمینی نگینی و اسفناج را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید مواد جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و حدود ۱۰ دقیقه آنها را آرام بجوشانید تا مغزپخت و نرم شوند. |
| 4. | درب قابلمه را بردارید، نمک و فلفل بزنید،فلفل چیلی را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آن را بپزید. غذا را به دیس مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز در تهیه سیب زمینی و اسفناج ادویه دار
پیاز قرمز، علاوه بر اینکه رنگ غذا را زیباتر می کند، طعمی شیرین دارد و تندی آن کمتر است.
دیدگاهتان را بنویسید