توصیه سرآشپز سیب زمینی شیرینِ شکری
سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد. پوست آن صورتی یا سفید و گوشت آن زرد یا نارنجی است. شما می توانید از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید.

| ۶۷۵ گرم سیب زمینی شیرین، ورقه شده | |
| ۴۰ گرم/ ۳ قاشق غذاخوری کره | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش | |
| پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش | |
| ۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم | |
| برش های لیمو ترش برای تزیین |
| 1. | سیب زمینی های شیرین را در یک قابلمه آب جوش حدود ۵ دقیقه بپزید. وقتی با فرو بردن نوک چنگال داخل سیب زمینی ها از پخته شدن آنها مطمئن شدید،با یک کفگیر آنها را از قابلمه خارج کنید و خوب آبکش نمایید. |
| 2. | کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. آب لیمو و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و خوب حرارت دهید و هم بزنید تا شکر به آرامی آب شود. |
| 3. | سیب زمینی ها را به مخلوط بیافزایید و به مدت ۱۰دقیقه مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند. |
| 4. | پوست لیمو را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد خوب ترکیب کنید. |
| 5. | سیب زمینی های شیرین شده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و با برش های لیمو،تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی شیرینِ شکری
سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد. پوست آن صورتی یا سفید و گوشت آن زرد یا نارنجی است. شما می توانید از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید