مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم سیب زمینی شیرین، ورقه شده
۴۰ گرم/ ۳ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
پوست رنده شده یک عدد لیمو ترش
۷۵ گرم شکر قهوه ای نرم
برش های لیمو ترش برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی های شیرین را در یک قابلمه آب جوش حدود ۵ دقیقه بپزید. وقتی با فرو بردن نوک چنگال داخل سیب زمینی ها از پخته شدن آنها مطمئن شدید،با یک کفگیر آنها را از قابلمه خارج کنید و خوب آبکش نمایید.
2.کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب کنید. آب لیمو و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و خوب حرارت دهید و هم بزنید تا شکر به آرامی آب شود.
3.سیب زمینی ها را به مخلوط بیافزایید و به مدت ۱۰دقیقه مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا سیب زمینی ها مغزپخت شوند.
4.پوست لیمو را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد خوب ترکیب کنید.
5.سیب زمینی های شیرین شده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و با برش های لیمو،تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی شیرینِ شکری

سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد. پوست آن صورتی یا سفید و گوشت آن زرد یا نارنجی است. شما می توانید از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.