مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی درشت خرد شده
۱۲۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده
روغن برای سرخ کردن غوطه ور
مواد لازم برای تهیه سس :
۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره
یک عدد پیاز، نصف شده و خلال شده
۲حبه سیر، له شده
۲۵ گرم آرد سفید معمولی (ساده)
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه شیر
یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
مواد لازم برای تهیه خمیر :
۵۰ گرم آرد سفید معمولی (ساده)
یک عدد تخم مرغ کوچک
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر

طرز تهیه

1.برای تهیه سس، کره را در یک ماهیتابه آب کنید و سیر و پیاز را درون آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم تفت دهید و به آرامی هم بزنید. آرد را افزوده،یک دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید.
2.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، شیر و جعفری رابه آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. دوباره ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید. آن را گرم نگه دارید.
3.درهمین فاصله،سیب زمینی ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نیم پز شده و زیاد نرم و له نشوند.
4.سیب زمینی ها را آبکش کنید و در یک کاسه به پنیر آغشته کنید. رطوبت سیب زمینی های خیس باعث می شود پنیر بیشتری به آنها بچسبد.
5.برای تهیه خمیر، آرد را در یک کاسه بریزید و کم کم تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه صافی به دست آید. سیب زمینی ها را در خمیر فرو ببرید تا کاملاًبه آن آغشته شوند.
6.در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کنید تا حرارت آن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت برسد و بتواند یک تکه نان را در ۳۰ ثانیه سرخ و برشته کند. سیب زمینی های پوشیده شده با خمیر را داخل روغن بریزید و۳تا ۴دقیقه تفت دهید تا کاملاً طلایی شوند.روغن باید روی سیب زمینی ها را بپوشاند.
7.سیب زمینی ها را با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه پهن کنید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود. سپس آنها را داخل کاسه مخصوص پذیرایی بریزید و با سس سیر سرو نمایید.

سیب زمینی سرخ کرده پنیری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.