سیب زمینی سرخ کرده پنیری

| ۵۰۰ گرم سیب زمینی، نگینی درشت خرد شده | |
| ۱۲۵ گرم پنیر پارمزان رنده شده | |
| روغن برای سرخ کردن غوطه ور | |
| مواد لازم برای تهیه سس : | |
| ۲۵ گرم/ ۲ قاشق غذاخوری کره | |
| یک عدد پیاز، نصف شده و خلال شده | |
| ۲حبه سیر، له شده | |
| ۲۵ گرم آرد سفید معمولی (ساده) | |
| ۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه شیر | |
| یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده | |
| مواد لازم برای تهیه خمیر : | |
| ۵۰ گرم آرد سفید معمولی (ساده) | |
| یک عدد تخم مرغ کوچک | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه شیر |
| 1. | برای تهیه سس، کره را در یک ماهیتابه آب کنید و سیر و پیاز را درون آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت کم تفت دهید و به آرامی هم بزنید. آرد را افزوده،یک دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید. |
| 2. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، شیر و جعفری رابه آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. دوباره ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا جوش بیاید. آن را گرم نگه دارید. |
| 3. | درهمین فاصله،سیب زمینی ها را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نیم پز شده و زیاد نرم و له نشوند. |
| 4. | سیب زمینی ها را آبکش کنید و در یک کاسه به پنیر آغشته کنید. رطوبت سیب زمینی های خیس باعث می شود پنیر بیشتری به آنها بچسبد. |
| 5. | برای تهیه خمیر، آرد را در یک کاسه بریزید و کم کم تخم مرغ و شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه صافی به دست آید. سیب زمینی ها را در خمیر فرو ببرید تا کاملاًبه آن آغشته شوند. |
| 6. | در یک قابلمه بزرگ، روغن را گرم کنید تا حرارت آن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت برسد و بتواند یک تکه نان را در ۳۰ ثانیه سرخ و برشته کند. سیب زمینی های پوشیده شده با خمیر را داخل روغن بریزید و۳تا ۴دقیقه تفت دهید تا کاملاً طلایی شوند.روغن باید روی سیب زمینی ها را بپوشاند. |
| 7. | سیب زمینی ها را با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه پهن کنید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود. سپس آنها را داخل کاسه مخصوص پذیرایی بریزید و با سس سیر سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید