توصیه سر آشپز در پخت سیب زمینی سرخ کرده تند
بهتر است قبل از پخت،سیب زمینی ها را خوب در آب سرد بشویید تا نشاسته آنها برود و در زمان پخت به هم نچسبند.خیس دادن سیب زمینی در آب نمک سرد، باعث می شود تا چیپس ها ترد و برشته تر شوند.
۴ عدد سیب زمینی بزرگ | |
۲ عدد سیب زمینی شیرین | |
۵۰ گرم/ ۴ قاشق غذاخوری کره، آب شده | |
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی | |
یک قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا | |
نمک |
1. | سیب زمینی های معمولی و سیب زمینی های شیرین را به حلقه هایی به ضخامت یک سانتیمتر ورقه کنید، سپس آنها را خلال نمایید. |
2. | سیب زمینی ها را در کاسه ای حاوی آب خنک و کمی نمک بریزید و آنها را کنار بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه خوب خیس بخورند. |
3. | سیب زمینی ها را با کفگیر از آب بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه پهن کنید تا كاملاً خشک شوند. |
4. | کره آب شده را داخل سینی مخصوص فر بریزید و سیب زمینی ها را روی آن پخش کنید. |
5. | روی سیب زمینی ها پودر فلفل چیلی و ادویه گرام ماسالا بپاشید و آنها را هم بزنید تا ادویه به خورد همه سیب زمینی ها برود. |
6. | سیب زمینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید تا برشته شده و مغزپخت شوند. |
7. | روغن اضافی سیب زمینی ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز در پخت سیب زمینی سرخ کرده تند
بهتر است قبل از پخت،سیب زمینی ها را خوب در آب سرد بشویید تا نشاسته آنها برود و در زمان پخت به هم نچسبند.خیس دادن سیب زمینی در آب نمک سرد، باعث می شود تا چیپس ها ترد و برشته تر شوند.
دیدگاهتان را بنویسید