مواد لازم و ترکیبات

۴ عدد سیب زمینی بزرگ
۲ عدد سیب زمینی شیرین
۵۰ گرم/ ۴ قاشق غذاخوری کره، آب شده
½ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
یک قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
نمک

طرز تهیه

1.سیب زمینی های معمولی و سیب زمینی های شیرین را به حلقه هایی به ضخامت یک سانتیمتر ورقه کنید، سپس آنها را خلال نمایید.
2.سیب زمینی ها را در کاسه ای حاوی آب خنک و کمی نمک بریزید و آنها را کنار بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه خوب خیس بخورند.
3.سیب زمینی ها را با کفگیر از آب بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه پهن کنید تا كاملاً خشک شوند.
4.کره آب شده را داخل سینی مخصوص فر بریزید و سیب زمینی ها را روی آن پخش کنید.
5.روی سیب زمینی ها پودر فلفل چیلی و ادویه گرام ماسالا بپاشید و آنها را هم بزنید تا ادویه به خورد همه سیب زمینی ها برود.
6.سیب زمینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی قرار دهید تا برشته شده و مغزپخت شوند.
7.روغن اضافی سیب زمینی ها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگیرید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز در پخت سیب زمینی سرخ کرده تند

بهتر است قبل از پخت،سیب زمینی ها را خوب در آب سرد بشویید تا نشاسته آنها برود و در زمان پخت به هم نچسبند.خیس دادن سیب زمینی در آب نمک سرد، باعث می شود تا چیپس ها ترد و برشته تر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.