مواد لازم و ترکیبات

۲ عدد پیاز، چهار قاچ شده
۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل، ریز خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
۲ تا ۳ قاشق چایخوری سس کاری با تندی متوسط
۴ قاشق غذاخوری آب
۷۵۰ گرم سیب زمینی تازه
روغن نباتی برای سرخ کردن غوطه ور
۳ قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه ماست چکیده
۱۵۰ میلی لیتر / ¼ پیمانه خامه پرچرب
۳ قاشق غذاخوری نعناع خرد شده
نمک و فلفل
نصف دسته پیازچه، خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.پیاز، زنجبیل، سیر، سس کاری و آب را در یک غذاساز یا مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا یک ترکیب صاف و نرم به دست آید. اگر لازم بود این کار راچند بار انجام دهید.
2.سیب زمینی ها را به ۴ قسمت خرد کنید،هر قطعه باید درحدود ۵/۲ سانتیمتر باشد. آنها را با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک کنید. روغن را در یک ماهیتابه تا حرارت ۱۸۰درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا بتواند یک تکه نان را در ۳۰ ثانیه طلایی و برشته کند. سپس سیب زمینی ها را مرحله به مرحله درون روغن سرخ کنید و مرتب بچرخانید. وقتی خوب طلایی شدند آنها را از ماهیتابه بیرون آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
3.روغن حیوانی یا روغن معمولی را در یک ماهیتابه گرم کنید و مخلوط کاری و پیاز را به روغن بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه آن را تفت دهید. ماست، خامه و۲ قاشق غذاخوری از نعناع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4.سیب زمینی های سرخ کرده را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً به سس آغشته شوند و اجازه دهید ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بپزند تا گرم شوند و سس غلیظی به دست آید. نمک و فلفل بزنید و با باقیمانده نعناع و پیازچه آن را تزیین کرده، بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی سرخ کرده با ادویه

هنگام خرید سیب زمینی تازه،جدیدترین آنها را انتخاب کنید. پوست آنها باید به راحتی با ساییدن کنده شود. سعی کنید هرچه زودتر بعد از خرید سیب زمینی، با آن غذا درست کنید. اگر این امکان برایتان وجود نداشت، سیب زمینی ها را در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.