مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم سیب زمینی، به قطعات ضخیم و درشت خرد شده
مقدار کمی زعفران نساییده
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده
یک عدد فلفل چیلی سبز، خرد شده
یک عدد ساقه کرفس، خرد شده
۲۵ گرم بادام هندی
۳ قاشق غذاخوری آب جوش
۶۰ گرم کره
برگ کرفس برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید، سپس آنها را کاملاً آبکش و خشک نمایید.
2.زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید. آن را کنار گذاشته تا به مدت ۵ دقیقه خیس بخورد.
3.روغن را در یک ماهیتابه چدنی گرم کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید. روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، دائماً آنها را هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند.
4.زنجبیل، فلفل چیلی، کرفس و بادام هندی را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید.
5.کره را به ماهیتابه اضافه کرده، حرارت را کم کرده و زعفران را اضافه نمایید. غذا را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه طبخ نموده تا سیب زمینی ها نرم و ترد شوند.
6.غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته، روی آن را با چند برگ کرفس تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سیب زمینی زنجبیلی

برای آماده کردن این غذا بهتر است از ماهیتابه چدنی استفاده کنید. زیرا مخلوط سیب زمینی نسبتاً خشک است و امکان دارد به ته ماهیتابه معمولی بچسبد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.