توصیه سر آشپز سیب زمینی زنجبیلی
برای آماده کردن این غذا بهتر است از ماهیتابه چدنی استفاده کنید. زیرا مخلوط سیب زمینی نسبتاً خشک است و امکان دارد به ته ماهیتابه معمولی بچسبد.

| ۶۷۵ گرم سیب زمینی، به قطعات ضخیم و درشت خرد شده | |
| مقدار کمی زعفران نساییده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
| ۵ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، رنده شده | |
| یک عدد فلفل چیلی سبز، خرد شده | |
| یک عدد ساقه کرفس، خرد شده | |
| ۲۵ گرم بادام هندی | |
| ۳ قاشق غذاخوری آب جوش | |
| ۶۰ گرم کره | |
| برگ کرفس برای تزیین |
| 1. | سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید، سپس آنها را کاملاً آبکش و خشک نمایید. |
| 2. | زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید. آن را کنار گذاشته تا به مدت ۵ دقیقه خیس بخورد. |
| 3. | روغن را در یک ماهیتابه چدنی گرم کرده و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید. روی حرارت متوسط به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بپزید، دائماً آنها را هم بزنید تا به ماهیتابه نچسبند. |
| 4. | زنجبیل، فلفل چیلی، کرفس و بادام هندی را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. |
| 5. | کره را به ماهیتابه اضافه کرده، حرارت را کم کرده و زعفران را اضافه نمایید. غذا را روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه طبخ نموده تا سیب زمینی ها نرم و ترد شوند. |
| 6. | غذا را داخل ظرف مخصوص پذیرایی گرم ریخته، روی آن را با چند برگ کرفس تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سیب زمینی زنجبیلی
برای آماده کردن این غذا بهتر است از ماهیتابه چدنی استفاده کنید. زیرا مخلوط سیب زمینی نسبتاً خشک است و امکان دارد به ته ماهیتابه معمولی بچسبد.
دیدگاهتان را بنویسید