توصیه سرآشپز سیب زمینی زعفرانی
می توانید به جای زعفران از زرد چوبه برای رنگی کردن غذا استفاده کنید، ولی تا حد امکان جایگزینی برای زعفران در نظر نگیرید، زیرا زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.
یک قاشق چایخوری زعفران نساییده | |
۶ قاشق غذاخوری آب جوش | |
۶۷۵ گرم سیب زمینی، با پوست و درشت خرد شده | |
یک عدد پیاز قرمز، به ۸ برش تقسیم شده | |
۲حبه سیر، له شده | |
یک قاشق غذاخوری سرکه سفید | |
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
یک قاشق غذاخوری دانه خردل | |
۵ قاشق غذاخوری عصاره سبزیجات | |
۲ قاشق چایخوری رزماری خرد شده | |
نمک و فلفل |
1. | زعفران را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آن آب جوش بریزید.حدود ۱۰دقیقه آن را با درب بسته درجایی گرم، کنار بگذارید تا خوب خیس بخورد. |
2. | سیب زمینی ها را داخل یک سینی فلزی لبه دار بریزید و پیاز و سیر له شده را به آنها اضافه کنید. |
3. | سرکه، روغن، خردل، عصاره سبزیجات، رزماری و آب زعفران را به سیب زمینی ها اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. |
4. | روی دیس را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد۶ در فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. |
5. | فویل را از روی ظرف بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا روی مواد طلایی و برشته و مغز پخت شود، غذا را داغ سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی زعفرانی
می توانید به جای زعفران از زرد چوبه برای رنگی کردن غذا استفاده کنید، ولی تا حد امکان جایگزینی برای زعفران در نظر نگیرید، زیرا زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.
دیدگاهتان را بنویسید