توصیه سرآشپز سیب زمینی ریز کاراملی
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده کنید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو برای تزیین استفاده نمایید.
۶۷۵ گرم سیب زمینی تازه، با پوست و خوب شسته شده | |
۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای | |
۶۰ گرم کره | |
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال | |
یک قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده | |
نمک و فلفل | |
پوست پرتقال فر خورده برای تزیین |
1. | سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کنید. |
2. | شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی،روی حرارت کم آب کنید و به آرامی هم بزنید. |
3. | آب پرتقال و کره را به شکر اضافه کنید و در حین آب شدن کره، مواد را مرتب هم بزنید. |
4. | سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید. آنها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود. |
5. | جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید. |
6. | سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی ریز کاراملی
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده کنید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو برای تزیین استفاده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید