مواد لازم و ترکیبات

۶۷۵ گرم سیب زمینی تازه، با پوست و خوب شسته شده
۴ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۶۰ گرم کره
یک قاشق غذاخوری آب پرتقال
یک قاشق غذاخوری گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده
نمک و فلفل
پوست پرتقال فر خورده برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
2.شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی،روی حرارت کم آب کنید و به آرامی هم بزنید.
3.آب پرتقال و کره را به شکر اضافه کنید و در حین آب شدن کره، مواد را مرتب هم بزنید.
4.سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید. آنها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
5.جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
6.سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل کنید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی ریز کاراملی

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده کنید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو برای تزیین استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.