مواد لازم و ترکیبات

نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
یک قاشق چایخوی زیره سبز
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
یک سانتیمتر زنجبیل، رنده شده
یک عدد فلفل قرمز تند،خرد شده
۵۰۰ گرم سیب زمینی، چهار قاچ شده
یک عدد پیاز، خرد شده
۲عدد هل درسته
۲ حبه سیر، له شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه عصاره سبزیجات
۶۷۵ گرم اسفناج، خرد شده
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده ( شیرین نشده)
نمک

طرز تهیه

1.تخم گشنیز و زیره را در یک هاون خوب بکوبید.
2.روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و تخم گشنیز و زیره خرد شده را به آن بیافزایید. سپس هل و زنجبیل را بریزید و حدود ۲ دقیقه دیگر بپزید.
3.فلفل خرد شده، پیاز و سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه آنها را بپزید. در طول پخت مواد را مرتب هم بزنید.
4.سیب زمینی و عصاره سبزیجات را داخل ماهیتابه بریزید و ۳۰ دقیقه بپزید.گاهی مخلوط را هم بزنید تا زمانی که مغز سیب زمینی ها خوب بپزند.
5.اسفناج را بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
6.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ماست را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی تند هندی

اگر به جای اسفناج تازه از اسفناج یخ زده استفاده می کنید حتماً یخ آن را آب کرده و آن را خوب آبکش کنید سپس به غذا بیافزایید. در غیر این صورت، اسفناج ها خمیر و له می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.