توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی تند هندی
اگر به جای اسفناج تازه از اسفناج یخ زده استفاده می کنید حتماً یخ آن را آب کرده و آن را خوب آبکش کنید سپس به غذا بیافزایید. در غیر این صورت، اسفناج ها خمیر و له می شوند.
نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز | |
یک قاشق چایخوی زیره سبز | |
۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
یک سانتیمتر زنجبیل، رنده شده | |
یک عدد فلفل قرمز تند،خرد شده | |
۵۰۰ گرم سیب زمینی، چهار قاچ شده | |
یک عدد پیاز، خرد شده | |
۲عدد هل درسته | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼پیمانه عصاره سبزیجات | |
۶۷۵ گرم اسفناج، خرد شده | |
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده ( شیرین نشده) | |
نمک |
1. | تخم گشنیز و زیره را در یک هاون خوب بکوبید. |
2. | روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و تخم گشنیز و زیره خرد شده را به آن بیافزایید. سپس هل و زنجبیل را بریزید و حدود ۲ دقیقه دیگر بپزید. |
3. | فلفل خرد شده، پیاز و سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه آنها را بپزید. در طول پخت مواد را مرتب هم بزنید. |
4. | سیب زمینی و عصاره سبزیجات را داخل ماهیتابه بریزید و ۳۰ دقیقه بپزید.گاهی مخلوط را هم بزنید تا زمانی که مغز سیب زمینی ها خوب بپزند. |
5. | اسفناج را بیافزایید و به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. |
6. | ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ماست را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.غذا را به ظرف مخصوص پذیرایی گرم منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی تند هندی
اگر به جای اسفناج تازه از اسفناج یخ زده استفاده می کنید حتماً یخ آن را آب کرده و آن را خوب آبکش کنید سپس به غذا بیافزایید. در غیر این صورت، اسفناج ها خمیر و له می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید