مواد لازم و ترکیبات

یک کیلوگرم سیب زمینی
۲ قاشق چایخوری روغن حیوانی
۳ قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری ادویه پوران
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳۰۰ میلی لیتر / ½ پیمانه ماست ساده (شیرین نشده)
نمک
گشنیز خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.تمام سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ آب سرد و نمک بریزید و بگذارید به جوش بیاید. آنها را به آرامی بپزید تا سیب زمینی ها بپزند، ولی نرم نشوند. زمان پخت سیب زمینی ها به اندازه آنها بستگی دارد. سیب زمینی های متوسط به حدود ۱۵ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند.
2.روغن حیوانی را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گاز گرم کنید و ادویه پوران، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، ماست و نمک را به آن بیافزایید. بگذارید مواد به جوش بیایند، سپس اجازه دهید بدون درپوش به آرامی به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
3.سیب زمینی ها را آبکش کرده و هر کدام را به ۴ قسمت تقسیم کنید. سیب زمینی های خرد شده را به مواد قابلمه اضافه کنید،هم بزنید، درب ظرف را ببندید و کمی بپزید. سپس آنها را درون یک ظرف پیرکس یا نسوز بریزید. روی ظرف را خوب بپوشانید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ درفرهای گازی حدود ۴۰دقیقه بپزید تا قاچ های سیب زمینی نرم و ترد شوند و سس آن کمی غلیظ گردد.
4.سپس روی ظرف گشنیز خرد شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز برای سیب زمینی بمبئی

ادویه پوران را می توانید از عطاری های هندی یا آسیایی تهیه کنید. در ضمن خود شما هم می توانید در خانه آن را درست کنید. کافی است مقدار مساوی از دانه زیره، تخم رازیانه، دانه خردل، سیاه دانه و تخم شنبلیله را با هم ترکیب و آسیاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.