توصیه سرآشپز سیب زمینی برشته با فلفل
در این غذا می توانید از ادویه های دلخواهتان استفاده کنید، مثل ادویه کاری یا پاپریکا و غذا را با طعم های مختلف امتحان کنید.

| ۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه و ریز، شسته شده | |
| ۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن نباتی | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| نصف قاشق چایخوری زیره سیاه | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| یک قاشق غذاخوری ریحان بازل،خرد شده |
| 1. | سیب زمینی ها را با پوست به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید و آبکش کنید. |
| 2. | کف یک ظرف فلزی کم عمق را با مقدار کمی روغن بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰دقیقه حرارت دهید و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید.به کمک یک قلم موی مخصوص آشپزخانه، سیب زمینی ها را خوب به روغن داغ آغشته کنید. |
| 3. | در یک کاسه کوچک،پودر فلفل، زیره و نمک را مخلوط کنید و آن را روی سیب زمینی ها بپاشید تا به سطح همه آنها مالیده شود. |
| 4. | مابقی روغن را روی سیب زمینی ها بریزید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر آنها را در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شوند. |
| 5. | با یک کفگیر،سیب زمینی ها را ازظرف جدا کرده، روغن اضافی آنها را بگیرید و به دیس مخصوص پذیرایی گرم منتقل کنید. ریحان خرد شده را روی آنها بپاشید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی برشته با فلفل
در این غذا می توانید از ادویه های دلخواهتان استفاده کنید، مثل ادویه کاری یا پاپریکا و غذا را با طعم های مختلف امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید