مواد لازم و ترکیبات

۵۰۰ گرم سیب زمینی تازه و ریز، شسته شده
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه روغن نباتی
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری ریحان بازل،خرد شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را با پوست به مدت ۱۰دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید و آبکش کنید.
2.کف یک ظرف فلزی کم عمق را با مقدار کمی روغن بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰دقیقه حرارت دهید و سپس سیب زمینی ها را داخل آن بریزید.به کمک یک قلم موی مخصوص آشپزخانه، سیب زمینی ها را خوب به روغن داغ آغشته کنید.
3.در یک کاسه کوچک،پودر فلفل، زیره و نمک را مخلوط کنید و آن را روی سیب زمینی ها بپاشید تا به سطح همه آنها مالیده شود.
4.مابقی روغن را روی سیب زمینی ها بریزید و حدود ۱۵ دقیقه دیگر آنها را در فر قرار دهید تا کاملاً مغزپخت شوند.
5.با یک کفگیر،سیب زمینی ها را ازظرف جدا کرده، روغن اضافی آنها را بگیرید و به دیس مخصوص پذیرایی گرم منتقل کنید. ریحان خرد شده را روی آنها بپاشید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی برشته با فلفل

در این غذا می توانید از ادویه های دلخواهتان استفاده کنید، مثل ادویه کاری یا پاپریکا و غذا را با طعم های مختلف امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.