مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری زیره سبز
۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز
۹۰ گرم/ ۶ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری زرد چوبه
یک قاشق چایخوری دانه خردل سیاه
۲ حبه سیر، له شده
۲ عدد فلفل قرمز خشک شده
۷۵۰ گرم سیب زمینی تازه و ریز

طرز تهیه

1.تخم زیره و گشنیز تازه را در یک هاون بریزید و خوب بکوبید. توجه داشته باشید که حتماً از زیره و گشنیز استفاده کنید تا طعم خوبی به غذای شما بدهد.
2.کره را با حرارت کم آب کنید. زردچوبه، دانه خردل، سیر، فلفل قرمز و دانه زیره و گشنیز کوبیده شده را افزوده و خوب هم بزنید تا یکنواخت مخلوط شوند، به مدت ۵ دقیقه در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد یا ۴۰۰درجه فارنهایت و یا عدد۶فرهای گازی گرم شده، قرار دهید.
3.وقتی ماهیتابه را از فر بیرون می آورید،عطر فوق العاده ای از ادویه به مشام شما می رسد. سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سطح آنها به کره و ادویه آغشته شود.
4.ماهیتابه را دوباره به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه به فر برگردانید و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا مطمئن شوید همه جای آنها به مواد مالیده شده است. برای اطمینان از پخت آنها، یک سیخ راداخل یکی از سیب زمینی ها فرو ببرید،اگر سیخ را بلند کردید و سیب زمینی از آن افتاد، یعنی خوب پخته شده اند. پس از پخت غذا، آن را داخل ظرف پذیرایی بریزید و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در تهیه سیب زمینی برشته با طعم کاری

امروزه سیب زمینی های تازه و کوچک در تمامی فصل ها در دسترس است، ولی شما می توانید سیب زمینی قرمز یا سفیدی که به تکه های ۵/۲ سانتیمتری خرد شده را جایگزین آن کنید. در ضمن هویج، شلغم و زردک (هویج ایرانی) نیز جایگزین های بسیار مناسبی برای این سیب زمینی هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.