توصیه سر آشپز سیب زمینی برشته
در صورت تمایل، می توانید درست قبل از سرو غذا، سیب زمینی های تنوری را به سس مایونز لیمویی آغشته کنید و برای سرو آماده نمایید.
۴۵۰ گرم سیب زمینی با پوست، خوب شسته شده | |
۴۰ گرم/۳ قاشق غذاخوری کره، آب شده | |
۳ قاشق غذاخوری آویشن تازه، خرد شده | |
مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی : | |
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس مایونز | |
۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش | |
نمک و فلفل | |
یک عدد پوست رنده شده لیمو ترش | |
یک حبه سیر، له شده | |
کمی پودر فلفل پاپریکا |
1. | سیب زمینی ها را به ورقه های کلفت یک سانتیمتری حلقه کنید. |
2. | سپس آنها را به مدت ۵ تا ۷دقیقه در قابلمه حاوی آ ب جوش بپزید. سیب زمینی ها نباید نرم شوند و بهتر است کمی سفت بمانند. سپس آنها را با یک کفگیر از آب جوش بیرون آورید و آبکش کنید. |
3. | کف یک سینی فر را با فویل آشپزخانه بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید. |
4. | کره آب شده را با یک قلم مو روی ورقه های سیب زمینی بمالید و مقداری آویشن خرد شده روی آنها بپاشید. سپس کمی نمک و فلفل بیافزایید. |
5. | گریل فر (شعله بالای فر ) را روشن کنید و سینی را داخل فر روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه، قرار دهید. سیب زمینی ها را یکبار پشت و رو کنید تا دو طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شوند. |
6. | درهمین فاصله، سس مایونز لیمویی را آماده کنید. سس مایونز، آب لیمو، پوست لیمو، سیر، پودرفلفل پاپریکا،نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ی کوچکی بریزید ومخلوط کنید. |
7. | هنگام سرو، روی سیب زمینی ها کمی پاپریکا بپاشید و بلافاصله با مایونز لیمویی سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سیب زمینی برشته
در صورت تمایل، می توانید درست قبل از سرو غذا، سیب زمینی های تنوری را به سس مایونز لیمویی آغشته کنید و برای سرو آماده نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید