مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی با پوست، خوب شسته شده
۴۰ گرم/۳ قاشق غذاخوری کره، آب شده
۳ قاشق غذاخوری آویشن تازه، خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی :
۱۵۰ میلی لیتر/ ¼ پیمانه سس مایونز
۲ قاشق چایخوری آب لیمو ترش
نمک و فلفل
یک عدد پوست رنده شده لیمو ترش
یک حبه سیر، له شده
کمی پودر فلفل پاپریکا

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به ورقه های کلفت یک سانتیمتری حلقه کنید.
2.سپس آنها را به مدت ۵ تا ۷دقیقه در قابلمه حاوی آ ب جوش بپزید. سیب زمینی ها نباید نرم شوند و بهتر است کمی سفت بمانند. سپس آنها را با یک کفگیر از آب جوش بیرون آورید و آبکش کنید.
3.کف یک سینی فر را با فویل آشپزخانه بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید.
4.کره آب شده را با یک قلم مو روی ورقه های سیب زمینی بمالید و مقداری آویشن خرد شده روی آنها بپاشید. سپس کمی نمک و فلفل بیافزایید.
5.گریل فر (شعله بالای فر ) را روشن کنید و سینی را داخل فر روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه، قرار دهید. سیب زمینی ها را یکبار پشت و رو کنید تا دو طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شوند.
6.درهمین فاصله، سس مایونز لیمویی را آماده کنید. سس مایونز، آب لیمو، پوست لیمو، سیر، پودرفلفل پاپریکا،نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ی کوچکی بریزید ومخلوط کنید.
7.هنگام سرو، روی سیب زمینی ها کمی پاپریکا بپاشید و بلافاصله با مایونز لیمویی سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سیب زمینی برشته

در صورت تمایل، می توانید درست قبل از سرو غذا، سیب زمینی های تنوری را به سس مایونز لیمویی آغشته کنید و برای سرو آماده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.