مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ عدد سینه مرغ
یک شاخه پیازچه خرد شده
۳۵۰ گرم هویج ریز، تمیز شده و حلقه شده
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره مرغ
۳۵۰ گرم سیب زمینی ریز و شسته
یک دسته کوچک سبزی های تازه معطر مثل آویشن،رزماری، برگ بو و جعفری
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب سرد
چند برگ سبزی های معطر برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن را در یک ظرف پیرکس بزرگ گرم کرده و سینه های مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه به آرامی تفت دهید تا هر دو طرف آنها قهوه ای شود.آنها را با یک کفگیر از پیرکس در آورید و کنار بگذارید.
2.پیازچه، هویج و لوبیا سبز را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه آرام در روغن تفت دهید.
3.سینه های مرغ را دوباره به پیرکس برگردانید وعصاره مرغ را روی آن بریزید. سیب زمینی و سبزی های معطر را داخل ظرف بریزید و بگذارید جوش بیاید. درب ظرف را ببندید. آن را داخل فری که از قبل گرم شده، روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و ترد شوند.
4.۴آرد ذرت را با آب مخلوط کنید و داخل پیرکس بریزید.مواد را هم بزنید تا صاف و غلیظ شود. دوباره درب ظرف را ببندید و ۵ دقیقه دیگر بپزید. سپس با سبزی های معطر تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی با مرغ پخته

در صورت تمایل، می توانید در این غذا از ترکیبی از سبزی های معطر دلخواهتان استفاده کنید. اگر تازه آنها در دسترس نبود، نصف مقدار توصیه شده، سبزیجات خشک بریزید. سبزی های معطری که معمولاً در دسته سبزی معطر با نخ به دور هم بسته می شوند، شامل برگ بو، آویشن و جعفری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.