مواد لازم و ترکیبات

۹۰۰ گرم سیب زمینی تازه و کوچک
۷۵ گرم ریحان بازل تازه
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج
۳ حبه سیر، له شده
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون
۷۵ گرم پنیر پارمزان و پنیر پکورینو، تازه رنده شده
نمک و فلفل
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند.آنها را آبکش کنید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف، آن را گرم نگه دارید.
2.درهمین فاصله، ریحان، دانه کاج، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل یک غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آنها راخوب با هم ترکیب کنید و به تدریج روغن را به آنها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید.
3.مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید.
4.سس پِستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی با سس پِستو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.