توصیه سرآشپز سیب زمینی با سس پِستو

۹۰۰ گرم سیب زمینی تازه و کوچک | |
۷۵ گرم ریحان بازل تازه | |
۲ قاشق غذاخوری دانه کاج | |
۳ حبه سیر، له شده | |
۱۰۰ میلی لیتر روغن زیتون | |
۷۵ گرم پنیر پارمزان و پنیر پکورینو، تازه رنده شده | |
نمک و فلفل | |
برگ ریحان بازل تازه برای تزیین |
1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۵دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند.آنها را آبکش کنید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف، آن را گرم نگه دارید. |
2. | درهمین فاصله، ریحان، دانه کاج، سیر و کمی نمک و فلفل را داخل یک غذاساز بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه آنها راخوب با هم ترکیب کنید و به تدریج روغن را به آنها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید. |
3. | مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه کنید. |
4. | سس پِستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند. غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
دیدگاهتان را بنویسید