مواد لازم و ترکیبات

۷۵۰ گرم سیب زمینی تازه
۲عدد گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
نمک
مواد لازم برای تهیه سس سالاد ایتالیایی :
یک عدد گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده
۴عدد زیتون سیاه، بدون هسته و ریز خرد شده
۴قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری سرکه
یک حبه سیر له شده
نمک و فلفل

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه در یک قابلمه آب وکمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند.
2.آنها را خوب آبکش کرده،درشت خرد کنید و در یک کاسه بریزید.
3.پیاز شالوت را خرد کنید. گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید.
4.برای تهیه سس سالاد، همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید.
5.سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند.
6.سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین کنید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی با سس ایتالیایی

به دلیل استفاده از سیب زمینی تازه این سالاد ظاهر چندان زیبایی ندارد، زیرا سیب زمینی ها به هنگام پخت ترک خورده یا له می شوند، ولی در عوض سس را به خوبی به خود جذب می کنند. اگر از روغن زیتون تصفیه نشده (بکر) در سس استفاده کنید، طعم سالاد بسیار خوشمزه تر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.