مواد لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری روغن
۲عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده
یک قاشق چایخور ی سیر تازه، له شده
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یک و نیم قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری نمک
۴۰۰ گرم کنسرو سیب زمینی
یک قاشق غذاخوری آب لیمو
باقار ( نوعی سس هندی) :
۳ قاشق غذاخوری روغن
۳ عدد فلفل قرمز خشک
نصف قاشق چایخوری تخم خردل
نصف قاشق چایخوری تخم شنبلیله
مواد لازم برای تزیین :
برگ گشنیز تازه
یک عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده

طرز تهیه

1.روغن نباتی را در یک قابلمه گرم کنید، پیاز را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شود. حرارت را کم کنید و زنجبیل، سیر، پودر فلفل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز و نمک را بیافزایید.یک دقیقه مواد را هم بزنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و تا زمان استفاده کنار بگذارید.
2.کنسرو سیب زمینی را آبکش کرده و سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید. آب لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید.
3.برای تهیه سس باقار، روغن را در یک تابه جداگانه گرم کنید. فلفل قرمز را به آن بیافزایید و پس از آن تخم خردل و شنبلیله را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آنها کمی تیره شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و روی سیب زمینی ها بریزید.
4.غذا را با برگ گشنیز و فلفل سبز تند، تزیین کرده و سرو نمایید.

سیب زمینی با ادویه و پیاز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.