سیب زمینی با ادویه و پیاز

| ۶ قاشق غذاخوری روغن | |
| ۲عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه، ریز خرد شده | |
| یک قاشق چایخور ی سیر تازه، له شده | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز | |
| یک و نیم قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز | |
| یک قاشق چایخوری نمک | |
| ۴۰۰ گرم کنسرو سیب زمینی | |
| یک قاشق غذاخوری آب لیمو | |
| باقار ( نوعی سس هندی) : | |
| ۳ قاشق غذاخوری روغن | |
| ۳ عدد فلفل قرمز خشک | |
| نصف قاشق چایخوری تخم خردل | |
| نصف قاشق چایخوری تخم شنبلیله | |
| مواد لازم برای تزیین : | |
| برگ گشنیز تازه | |
| یک عدد فلفل سبز تند، ریز خرد شده |
| 1. | روغن نباتی را در یک قابلمه گرم کنید، پیاز را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شود. حرارت را کم کنید و زنجبیل، سیر، پودر فلفل، پودر زیره، پودر تخم گشنیز و نمک را بیافزایید.یک دقیقه مواد را هم بزنید. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و تا زمان استفاده کنار بگذارید. |
| 2. | کنسرو سیب زمینی را آبکش کرده و سیب زمینی را به پیاز اضافه کنید و حرارت دهید. آب لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید. |
| 3. | برای تهیه سس باقار، روغن را در یک تابه جداگانه گرم کنید. فلفل قرمز را به آن بیافزایید و پس از آن تخم خردل و شنبلیله را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ آنها کمی تیره شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و روی سیب زمینی ها بریزید. |
| 4. | غذا را با برگ گشنیز و فلفل سبز تند، تزیین کرده و سرو نمایید. |

دیدگاهتان را بنویسید