مواد لازم و ترکیبات

سیب زمینی آغشته به پنیر پارمزان باگسی من
۵۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده
کمی جوز هندی رنده شده
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
نمک
روغن برای سرخ کردن
۴ برش نازک ژامبون گوشت دودی، باریک خرد شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را از طول نصف کنید و در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۱۰دقیقه بپزید و سپس آنها را آبکش کنید.
2.در یک کاسه پنیر پارمزان رنده شده، جوز و جعفری را با هم مخلوط کنید.
3.سیب زمینی ها را در مخلوط پنیر،جوز و جعفری بغلطانید تا سطح آنها به سس پنیر آغشته شود. سپس آنها را کمی تکان دهید تا مواد اضافی، بریزند.
4.مقداری روغن در یک سینی لبه دار مخصوص فر بریزید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی، قرار دهید. سینی را از فرخارج کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید. سینی را دوباره داخل فر بگذارید و ۳۰ دقیقه بپزید و یک بار پشت و رو کنید.
5.سینی را از فر بیرون بیاورید و ژامبون گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید. مجدداً سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قراردهید تا سیب زمینی و ژامبون خوب بپزند. روغن اضافی غذا را خالی کنید. سپس سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سیب زمینی آغشته به پنیر پارمزان

در صورت تمایل، می توانید به جای ژامبون گوشت از سالامی استفاده کنید و آن را ۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت به مواد اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.