توصیه سر آشپز سیب زمینی آغشته به پنیر پارمزان
در صورت تمایل، می توانید به جای ژامبون گوشت از سالامی استفاده کنید و آن را ۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت به مواد اضافه کنید.
سیب زمینی آغشته به پنیر پارمزان باگسی من | |
۵۰ گرم پنیر پارمزان، رنده شده | |
کمی جوز هندی رنده شده | |
یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده | |
نمک | |
روغن برای سرخ کردن | |
۴ برش نازک ژامبون گوشت دودی، باریک خرد شده |
1. | سیب زمینی ها را از طول نصف کنید و در یک قابلمه آب جوش و کمی نمک به مدت ۱۰دقیقه بپزید و سپس آنها را آبکش کنید. |
2. | در یک کاسه پنیر پارمزان رنده شده، جوز و جعفری را با هم مخلوط کنید. |
3. | سیب زمینی ها را در مخلوط پنیر،جوز و جعفری بغلطانید تا سطح آنها به سس پنیر آغشته شود. سپس آنها را کمی تکان دهید تا مواد اضافی، بریزند. |
4. | مقداری روغن در یک سینی لبه دار مخصوص فر بریزید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه درفری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی، قرار دهید. سینی را از فرخارج کنید و سیب زمینی ها را داخل آن بچینید. سینی را دوباره داخل فر بگذارید و ۳۰ دقیقه بپزید و یک بار پشت و رو کنید. |
5. | سینی را از فر بیرون بیاورید و ژامبون گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید. مجدداً سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قراردهید تا سیب زمینی و ژامبون خوب بپزند. روغن اضافی غذا را خالی کنید. سپس سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سیب زمینی آغشته به پنیر پارمزان
در صورت تمایل، می توانید به جای ژامبون گوشت از سالامی استفاده کنید و آن را ۵ دقیقه قبل از اتمام زمان پخت به مواد اضافه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید