توصیه سرآشپز سیب زمینی، زیتون و ماهی کولی
رزماری تازه طعم دلپذیری به غذاهای ایتالیایی می بخشد، در صورت تمایل، می توانید سبزی دلخواهتان را جایگزین آن کنید.

| ۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه،خوب شسته شده | |
| ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون | |
| ۲ عدد پیاز رازیانه، پاک شده و حلقه شده | |
| ۲ شاخه رزماری، پاک شده بدون ساقه | |
| ۷۵ گرم مخلوط زیتون سبز و سیاه | |
| کنسرو فیله ماهی آنشوآ (کولی) آبکش شده و خرد شده |
| 1. | سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را با یک کفگیر از آب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند. |
| 2. | وقتی سیب زمینی ها خنک شدند، آنها را به قاچ های باریک خرد کنید. |
| 3. | با یک چاقوی تیز، هسته زیتون ها را در آورید و آنها را نصف کنید. |
| 4. | فیله های ماهی آنشوآ (کولی) را به برش های کوچک تری خرد کنید. |
| 5. | روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گر م کنید و برش های سیب زمینی،حلقه های رازیانه و رزماری پاک شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۶ تا ۸ دقیقه آنها را بپزید تا سیب زمینی ها طلایی شوند. |
| 6. | زیتون ها و ماهی کولی را بیافزایید و یک دقیقه بپزید تا کاملاً گرم شوند. |
| 7. | غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سیب زمینی، زیتون و ماهی کولی
رزماری تازه طعم دلپذیری به غذاهای ایتالیایی می بخشد، در صورت تمایل، می توانید سبزی دلخواهتان را جایگزین آن کنید.
دیدگاهتان را بنویسید