مواد لازم و ترکیبات

۴۵۰ گرم سیب زمینی تازه،خوب شسته شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ عدد پیاز رازیانه، پاک شده و حلقه شده
۲ شاخه رزماری، پاک شده بدون ساقه
۷۵ گرم مخلوط زیتون سبز و سیاه
کنسرو فیله ماهی آنشوآ (کولی) آبکش شده و خرد شده

طرز تهیه

1.سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آنها را با یک کفگیر از آب خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
2.وقتی سیب زمینی ها خنک شدند، آنها را به قاچ های باریک خرد کنید.
3.با یک چاقوی تیز، هسته زیتون ها را در آورید و آنها را نصف کنید.
4.فیله های ماهی آنشوآ (کولی) را به برش های کوچک تری خرد کنید.
5.روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گر م کنید و برش های سیب زمینی،حلقه های رازیانه و رزماری پاک شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۶ تا ۸ دقیقه آنها را بپزید تا سیب زمینی ها طلایی شوند.
6.زیتون ها و ماهی کولی را بیافزایید و یک دقیقه بپزید تا کاملاً گرم شوند.
7.غذا را به بشقاب های مخصوص پذیرایی منتقل کرده و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سیب زمینی، زیتون و ماهی کولی

رزماری تازه طعم دلپذیری به غذاهای ایتالیایی می بخشد، در صورت تمایل، می توانید سبزی دلخواهتان را جایگزین آن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.