مواد لازم و ترکیبات

۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم گوشت لخم بره (گوشت شانه یا گردن بدون چربی) به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
۲ تا ۳ حبه سیر، له شده
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه آب
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی کنسروی خرد شده در آب گوجه فرنگی
یک عدد برگ بو
½ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
½ قاشق چایخوری اورگانوی خشک شده
کمتر از ¼ قاشق چایخوری پودردارچین
¼ قاشق چایخوری پودر زیره
¼قاشق چایخوری پودر زردچوبه
یک قاشق چایخوری سس (هاریسا) یا کمی بیشتر
۴۰۰ گرم کنسرو نخود، شسته و آبکش شده
یک عدد هویج، مکعبی خرد شده
یک عدد سیب زمینی، مکعبی خرد شده
یک عدد کدو، مکعبی خرد شده
۱۰۰ گرم نخود سبز تازه یا منجمد، یخ زدایی شده
برگ نعناع یا گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کرده، گوشت را به آن اضافه کنید. در صورت لزوم گوشت ها را در چند مرحله اضافه کنید تا فضای بیشتری داشته باشند. آنها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا همه طرف گوشت ها سرخ شود. در صورت نیاز می توانید کمی روغن اضافه کنید. وقتی گوشت ها خوب سرخ شدند آنها را با یک کفگیر سوراخ دار بیرون بیاورید.
2.حرارت را کم کرده و پیاز و سیر را داخل قابلمه بریزید. به مدت ۱ تا ۲ دقیقه حرارت دهید و مرتب آن را هم بزنید.
3.آب را اضافه کرده و مجدداً گوشت ها را داخل قابلمه برگردانید. وقتی به جوش آمد، کف روی آن را بگیرید. حرارت را کم کرده و آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده، برگ بو، آویشن، اورگانو، دارچین، زیره، زردچوبه و هاریسا را اضافه کنید. مواد را به مدت ۱ ساعت آرام بجوشانید تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد. سپس برگ بو را از ظرف خارج کنید.
4.نخود، هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه آرام بجوشانید. کدو و نخود سبز را داخل غذا بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا تمام سبزیجات نرم و ترد شوند.
5.مقداری نمک و فلفل بزنید، در صورت تمایل، سس هاریسای بیشتری برای طعم دار کردن آن اضافه کنید. با کمک ملاقه سوپ را داخل کاسه های گرم بریزید و روی آن را با برگ نعناع یا گشنیز تزیین کرده و گرم سرو نمایید.

سوپ گوشت بره ادویه دار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.