توصیه سرآشپز سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی و هویج، نصف مقدار عصاره سبزیجات و۳۰۰ میلی لیتر آب هویج را به همراه ۱۷۵ گرم هویج رنده شده، به این دستور اضافه نمایید. هویج را همزمان با پیاز به مواد بیافزایید.
۴ قاشق غذاخوری کره | |
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده | |
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۹۰۰ گرم پوره گوجه فرنگی، پوست کنده و خرد شده | |
مقداری جوش شیرین | |
۲۲۵ گرم پاستا فوزیلی ( مارپیچی ) | |
یک قاشق غذاخوری شکر دانه ریز | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
نمک و فلفل | |
برگ ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین | |
کروتن برشته ( نان خشک مربع شکل کوچک که درون سوپ یا روی سالاد می ریزند ) برای سرو |
1. | کره را داخل قابلمه ای بزرگ آب کنید. پیاز خرد شده را به آن افزوده، به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره سبزیجات را درون ظرف ریخته و با گوجه فرنگی خرد شده و جوش شیرین هم بزنید. مخلوط را به دمای جوش برسانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد. |
2. | قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. سوپ را به وسیله مخلوط کن پوره کنید و یا با فشار پشت قاشق چوبی از یک صافی ریزعبور داده و دوباره به قابلمه برگردانید. |
3. | باقیمانده عصاره سبزیجات و ماکارونی مارپیچ را به قابلمه بیافزایید و برای طعم بهتر کمی نمک و فلفل به آن بزنید. |
4. | شکر را به محتویات قابلمه بیافزایید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند. |
5. | سوپ را در ظرف سوپخوری ریخته و روی آن خامه بریزید و با برگ های ریحان تزیین نمایید. و بلافاصله با نان های کروتن برشته سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی و هویج، نصف مقدار عصاره سبزیجات و۳۰۰ میلی لیتر آب هویج را به همراه ۱۷۵ گرم هویج رنده شده، به این دستور اضافه نمایید. هویج را همزمان با پیاز به مواد بیافزایید.
دیدگاهتان را بنویسید