مواد لازم و ترکیبات

یک عدد خیار
۲ عدد فلفل دلمه ای سبز
۶ عدد گوجه فرنگی رسیده
½ فلفل چیلی تند تازه
½ تا ۱عدد پیاز، ریز خرد شده
۳ تا ۴ حبه سیر، خرد شده
½ تا ¼ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
۴ غذاخوری روغن زیتون خالص
۲ تا ۴ قاشق چایخوری سرکه
۴ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده
۳۰۰ میلی لیترعصاره سبزیجات یا مرغ، سرد شده
۶۰۰ میلی لیتر / ۱ پیمانه آب گوجه فرنگی یا کنسرو آن
نمک و فلفل
تکه های یخ برای سرو

طرز تهیه

1.خیار را از طول به چهار قسمت برش دهید. تخم های آن را درآورید و گوشت خیار را خرد کنید. فلفل سبز را از وسط نصف کنید، دانه های آن را خارج کرده و سپس خرد کنید.
2.گوجه فرنگی ها را در یک کاسه بریزید و روی آن آب جوش بریزید. ۳۰ ثانیه صبر کنید سپس آنها را آبکش کنید و در آب سرد فرو ببرید. بدین صورت می توانید به راحتی پوست آنها را جدا کنید. پس از گرفتن پوست گوجه فرنگی ها، آنها را از وسط نصف کنید، در صورت تمایل، دانه های آن را جدا کنید و گوجه هارا خرد کنید. دانه های فلفل چیلی را نیز دور ریخته و فلفل را خرد کنید.
3.نصف مقدار خیار، فلفل سبز، گوجه فرنگی و پیاز را با همه چیلی، روغن زیتون، سرکه، زیره، گشنیز و جعفری در مخلوط کن بریزید و ترکیب نمایید. عصاره سبزیجات یا مرغ را به اندازه ای به مخلوط اضافه کنید تا پوره صاف و یکدستی به دست آید.
4.پوره سوپ را در یک کاسه بریزید و بقیه عصاره مرغ یا سبزیجات و آب گوجه فرنگی را با آن مخلوط کنید. باقی مانده فلفل سبز، خیار، گوجه و پیاز را بیافزایید و خوب هم بزنید. با کمی نمک و فلفل به آن طعم دهید، سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
5.سوپ را با ملاقه داخل چند کاسه مخصوص پذیرایی بریزید و با تکه های یخ سرو نمایید.

سوپ گازپاچوی تند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.