توصیه سر آشپز سوپ چینی سیب زمینی وگوشت
برای تندی بیشتر،یک فلفل قرمز چیلی خرد شده، یا یک قاشق چایخوی پودر فلفل چیلی را در مرحله ۵ به سوپ اضافه كنید.
یک لیتر/¾ ۱پیمانه عصاره مرغ | |
۲ عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت | |
۴ قاشق غذاخوری آب | |
۱۲۵ گرم فیله گوشت ، خلالی خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری سرکه | |
یک قاشق غذاخوری سویا سس | |
یک قاشق چایخوری روغن كنجد | |
یک قاشق چایخوری زنجبیل،خرد شده | |
یک عدد هویج، باریک خلال شده | |
۳ عدد پیازچه، باریک خرد شده | |
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده | |
۲۲۵ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش شده |
1. | عصاره مرغ و سیب زمینی های خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیایند. حرارت را كم كنید تا مایه فقط به آرامی بجوشد. |
2. | آرد ذرت و آب رابا هم مخلوط كنید و به عصاره داغ شده داخل قابلمه اضافه کرده وهم بزنید. |
3. | عصاره را دوباره به جوش آورید، هم بزنید تا غلیظ شود، سپس حرارت را کم کنید تا دوباره فقط به آرامی بجوشد. |
4. | تكه های گوشت را در یک کاسه قرار دهید. با سركه و سویاسس و روغن كنجد مزه دار كنید. |
5. | تكه های گوشت، خلال های هویج و زنجبیل را به قابلمه اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پیازچه ها و فلفل دلمه ای قرمز و جوانه بامبو کنسروی افزوده و هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید. سوپ را داخل كاسه های گرم شده بریزید و بلافاصله سرو نمایید. |
توصیه سر آشپز سوپ چینی سیب زمینی وگوشت
برای تندی بیشتر،یک فلفل قرمز چیلی خرد شده، یا یک قاشق چایخوی پودر فلفل چیلی را در مرحله ۵ به سوپ اضافه كنید.
دیدگاهتان را بنویسید