مواد لازم و ترکیبات

یک لیتر/¾ ۱پیمانه عصاره مرغ
۲ عدد سیب زمینی بزرگ، مکعبی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت
۴ قاشق غذاخوری آب
۱۲۵ گرم فیله گوشت ، خلالی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری سویا سس
یک قاشق چایخوری روغن كنجد
یک قاشق چایخوری زنجبیل،خرد شده
یک عدد هویج، باریک خلال شده
۳ عدد پیازچه، باریک خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
۲۲۵ گرم کنسرو مغز جوانه درخت بامبو، آبکش شده

طرز تهیه

1.عصاره مرغ و سیب زمینی های خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا به جوش بیایند. حرارت را كم كنید تا مایه فقط به آرامی بجوشد.
2.آرد ذرت و آب رابا هم مخلوط كنید و به عصاره داغ شده داخل قابلمه اضافه کرده وهم بزنید.
3.عصاره را دوباره به جوش آورید، هم بزنید تا غلیظ شود، سپس حرارت را کم کنید تا دوباره فقط به آرامی بجوشد.
4.تكه های گوشت را در یک کاسه قرار دهید. با سركه و سویاسس و روغن كنجد مزه دار كنید.
5.تكه های گوشت، خلال های هویج و زنجبیل را به قابلمه اضافه كنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پیازچه ها و فلفل دلمه ای قرمز و جوانه بامبو کنسروی افزوده و هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر آنها را بپزید. سوپ را داخل كاسه های گرم شده بریزید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوپ چینی سیب زمینی وگوشت

برای تندی بیشتر،یک فلفل قرمز چیلی خرد شده، یا یک قاشق چایخوی پودر فلفل چیلی را در مرحله ۵ به سوپ اضافه كنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.