توصیه سرآشپز سوپ چیلی مکزیکی
فلفل چیلی چیپوتل یک نوع فلفل چیلی خشک و یا دودی است که به صورت خشک شده یا کنسروی در دسترس است. این فلفل طعم دودی فوق العاده ای به غذا می بخشد.
۵/۱ لیتر / ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
۲ تا ۳ حبه سیر، ریز خرد شده | |
۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی چیپوتل، باریک خلال شده (به توصیه سرآشپز توجه کنید) | |
یک عدد آواکادو | |
آب لیمو برای ترکیب کردن با آواکادو | |
۳تا ۵ عدد پیازچه، نازک حلقه شده | |
۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم سینه مرغ پخته، باریک خرد شده | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده | |
مواد لازم برای سرو : | |
یک عدد لیمو ترش، برش زده | |
یک مشت چیپس تردیلا (دلخواه) |
1. | عصاره مرغ، چیلی و سیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیایند. |
2. | آواکادو را از طول، نصف کنید و با یک چاقوی تیز هسته آن را بیرون آورید، با دقت پوست میوه را جدا کرده، گوشت میوه را خرد کنید و در آب لیمو بغلطانید. این کار باعث می شود میوه تغییر رنگ ندهد. |
3. | پیازچه، مرغ، آواکادو و گشنیز تازه را در ۴ کاسه سوپخوری جداگانه یا یک کاسه بزرگ بریزید. |
4. | با یک ملاقه مخلوط عصاره مرغ گرم را روی بقیه مواد بریزید و سوپ را با برش های لیمو و چیپس تردیلا سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز سوپ چیلی مکزیکی
فلفل چیلی چیپوتل یک نوع فلفل چیلی خشک و یا دودی است که به صورت خشک شده یا کنسروی در دسترس است. این فلفل طعم دودی فوق العاده ای به غذا می بخشد.
دیدگاهتان را بنویسید