مواد لازم و ترکیبات

۵/۱ لیتر / ¾ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲ تا ۳ حبه سیر، ریز خرد شده
۱ تا ۲ عدد فلفل چیلی چیپوتل، باریک خلال شده (به توصیه سرآشپز توجه کنید)
یک عدد آواکادو
آب لیمو برای ترکیب کردن با آواکادو
۳تا ۵ عدد پیازچه، نازک حلقه شده
۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم سینه مرغ پخته، باریک خرد شده
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده
مواد لازم برای سرو :
یک عدد لیمو ترش، برش زده
یک مشت چیپس تردیلا (دلخواه)

طرز تهیه

1.عصاره مرغ، چیلی و سیر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیایند.
2.آواکادو را از طول، نصف کنید و با یک چاقوی تیز هسته آن را بیرون آورید، با دقت پوست میوه را جدا کرده، گوشت میوه را خرد کنید و در آب لیمو بغلطانید. این کار باعث می شود میوه تغییر رنگ ندهد.
3.پیازچه، مرغ، آواکادو و گشنیز تازه را در ۴ کاسه سوپخوری جداگانه یا یک کاسه بزرگ بریزید.
4.با یک ملاقه مخلوط عصاره مرغ گرم را روی بقیه مواد بریزید و سوپ را با برش های لیمو و چیپس تردیلا سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ چیلی مکزیکی

فلفل چیلی چیپوتل یک نوع فلفل چیلی خشک و یا دودی است که به صورت خشک شده یا کنسروی در دسترس است. این فلفل طعم دودی فوق العاده ای به غذا می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.