مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۹۰۰ گرم سیب زمینی شیرین، نگینی خرد شده
یک عدد هویج، نگینی خرد شده
۲ عدد پیاز، خلال شده
۲ حبه سیر، له شده
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب پرتقال شیرین نشده
نمک و فلفل
۲۲۵ میلی لیتر ماست ساده کم چرب
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تاره، خرد شده
موادلازم برای تزیین :
چند شاخه گشنیز
خلال پوست پرتقال

طرز تهیه

1.روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم کرده، سیب زمینی، هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید. سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تفت دهید و در طول این مدت مرتب آنها را هم بزنید.
2.آب پرتقال و عصاره سبزیجات رابه مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند. حرارت را کم کنید تا آرام بجوشند. درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته، هویج و سیب زمینی های نگینی، نرم و ترد شوند.
3.محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل پوره دربیایند.
4.قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید.
5.در آخر، ماست و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
6.غذارا در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین کنید.

توصیه سرآشپز سوپ پیاز و سیب زمینی شیرین

این غذا را می توان به دو صورت سرد و گرم سرو نمود. اگر مایلید آن را سرد سرو کنید، درست قبل از کشیدن غذا، ماست را اضافه کرده، مخلوط کنید و در کاسه های سرد بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.