توصیه سرآشپز سوپ پیاز و سیب زمینی شیرین
این غذا را می توان به دو صورت سرد و گرم سرو نمود. اگر مایلید آن را سرد سرو کنید، درست قبل از کشیدن غذا، ماست را اضافه کرده، مخلوط کنید و در کاسه های سرد بریزید.
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی | |
۹۰۰ گرم سیب زمینی شیرین، نگینی خرد شده | |
یک عدد هویج، نگینی خرد شده | |
۲ عدد پیاز، خلال شده | |
۲ حبه سیر، له شده | |
۶۰۰ میلی لیتر/ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات | |
۳۰۰ میلی لیتر/ ½ پیمانه آب پرتقال شیرین نشده | |
نمک و فلفل | |
۲۲۵ میلی لیتر ماست ساده کم چرب | |
۲ قاشق غذاخوری گشنیز تاره، خرد شده | |
موادلازم برای تزیین : | |
چند شاخه گشنیز | |
خلال پوست پرتقال |
1. | روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم کرده، سیب زمینی، هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید. سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تفت دهید و در طول این مدت مرتب آنها را هم بزنید. |
2. | آب پرتقال و عصاره سبزیجات رابه مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند. حرارت را کم کنید تا آرام بجوشند. درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته، هویج و سیب زمینی های نگینی، نرم و ترد شوند. |
3. | محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل پوره دربیایند. |
4. | قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید. |
5. | در آخر، ماست و گشنیز خرد شده را اضافه کنید. غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. |
6. | غذارا در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین کنید. |
توصیه سرآشپز سوپ پیاز و سیب زمینی شیرین
این غذا را می توان به دو صورت سرد و گرم سرو نمود. اگر مایلید آن را سرد سرو کنید، درست قبل از کشیدن غذا، ماست را اضافه کرده، مخلوط کنید و در کاسه های سرد بریزید.
دیدگاهتان را بنویسید