مواد اولیه لازم و ترکیبات

۴ برش ژامبون، نگینی خرد شده
یک عدد پیاز، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
۲ عدد ساقه کرفس، خرد شده
۵۰ گرم پاستا فارفالین یا اسپاگتی به تکه های کوتاه خرد شده
۴۰۰ گرم کنسرو عدس، آبکش شده
۲/۱ لیتر/۲ پیمانه عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت
۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه، خرد شده

راهنمای پخت

1.ژامبون را به همراه پیاز، سیر و کرفس داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید. به مدت ۴ تا ۵ دقیقه مواد را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز نرم شده و رنگ ژامبون شروع به قهوه ای شدن کند.
2.پاستای خشک را به ماهیتابه افزوده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا کاملاً به روغن آغشته شود.
3.عدس وعصاره سبزیجات یا عصاره گوشت را به مواد افزوده و بگذارید مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه مواد را بپزید تا پاستا به خوبی نرم شود.
4.ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نعناع خرد شده ی تازه را به آن بیافزایید.
5.سوپ را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوپ پاستا و عدس

در صورت تمایل، از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده کنید، عصاره سبزیجات و یا گوشت را قبل از اضافه کردن پاستا داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع مواد را بپزید تا عدس ها نرم شوند. آنگاه پاستا را اضافه کرده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.

Click here to change this text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.