مواد لازم و ترکیبات

یک عدد تره فرنگی، حدود ۱۷۵ گرم
یک قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
یک حبه سیر، له شده
۷۰۰ میلی لیتر / ¼ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات
یک عدد برگ بو
¼ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز
۱۷۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
۱۲۵ گرم هویج، درشت رنده شده
نمک و فلفل
جعفری خرد شده برای تزیین
مواد لازم برای تهیه سوپ به شکل پوره :
۵ تا ۶ قاشق غذاخوری شیر
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری خامه پر چرب یا خامه ترش

طرز تهیه

1.تره فرنگی ها را پاک كرده و برخی از برگ های زمخت سبز آن را دور بریزید، سپس آنها را نازک خرد كرده و با آب سرد كاملاً بشویید وخوب آبکش كنید.
2.روغن آفتابگردان را در یک قابلمه بزرگ چدنی حرارت دهید. تره فرنگی ها و سیر را اضافه كرده و روی حرارت كم ۲تا ۳دقیقه بجوشانید تا نرم شوند اما تغییر رنگ ندهند.عصاره سبزیجات، برگ بو و زیره را اضافه كرده و با نمک و فلفل،چاشنی غذا را اندازه کنید. بگذارید مخلوط در حالیکه دائم آن راهم می زنید به جوش بیاید.
3.سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه كرده،درب ظرف را ببندید و به مدت ۱۰تا ۱۵ دقیقه روی حرارت كم بجوشانید تا سیب زمینی ها نرم شده، اما خرد و له نشوند.
4.هویج رنده شده را اضافه كرده و به مدت ۲ تا ۳دقیقه دیگر با حرارت كم بجوشانید. چاشنی آن را تنظیم كرده، برگ بو را بیرون بیاورید و روی آن جعفری خرد شده فراوان بپاشید و سرو نمایید.
5.برای تهیه سوپ به شکل پوره، ابتدا قسمتی از سوپ (حدود نصف مقدار اصلی سوپ) را داخل مخلوط كن یا غذاساز بریزید یا آن را از یک صافی رد كنید تا نرم شود، سپس آن را به یک قابلمه تمیز برگردانید و شیر اضافه كنید. بگذارید تا مواد به جوش بیایند و به مدت ۲ تا ۳دقیقه با حرارت كم بجوشند. نمک و فلفل آن را اندازه كرده و قبل از اینکه برای سرو روی آن جعفری خرد شده بپاشید، سوپ را با خامه پرچرب یا خامه ترش مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.