مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲۲۵ گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۲ حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری پودر گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر زیره
یک لیتر یا ½ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات
یک عدد فلفل قرمز چیلی، خرد شده
۱۰۰ گرم نخود فرنگی منجمد شده
نمک و فلفل
۴ قاشق غذاخوری ماست کم چرب
گشنیز تازه، خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن را گرم کنید. سیب زمینی، پیاز و سیر را به آن افزوده، به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید و آن را مدام هم بزنید. ادویه ها را بیافزایید و یک دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید.
2.عصاره سبزیجات و فلفل قرمز خرد شده را افزوده، بگذارید به جوش آید. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و به مدت ۲۰ دقیقه آرام بجوشانید.
3.نخود سبز را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بپزید. ماست، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
4.سوپ را در کاسه های گرم بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و آن را داغ همراه با نان گرم سرو نمایید.

توصیه سر آشپز سوپ هندی نخود و سیب زمینی

برای اینکه تندی غذا کمتر شود دانه های فلفل چیلی را قبل از اضافه کردن به غذا جدا کنید. دست هایتان را پس از تماس با فلفل چیلی خوب بشویید زیرا فلفل ها حاوی روغن فراری هستند که در تماس با پوست باعث ایجاد خارش و سوزش می شوند. همچنین اگر دست آلوده با صورت تماس پیدا کند سبب سوزش چشم ها خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.