مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۲۲۵ گرم سیب زمینی، نگینی خرد شده
یک عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۲حبه سیر، له شده
یک قاشق چایخوری ادویه گرا م ماسالا
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر زیره
۹۰۰ میلی لیتر/ ½ ۱ پیمانه عصاره سبزیجات
یک عدد فلفل قرمز، خرد شده
۱۰۰ گرم نخود فرنگی (سبز) منجمد
۴ قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب
نمک و فلفل
گشنیز تازه خرد شده برای تزیین

طرز تهیه

1.روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم کرده و سیب زمینی، پیاز و سیر را به آن اضافه کنید. مواد را حدود ۵ دقیقه آرام تفت دهید و مرتب هم بزنید. پودر ادویه ها را افزوده، یک دقیقه آنها را بپزید و تمام مدت هم بزنید.
2.فلفل قرمزخرده شده و عصاره سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید.حرار ت گاز را کم کرده، درب قابلمه را ببندید تا ۲۰ دقیقه آرام بجوشد.
3.نخود فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید. سپس ماست را ریخته، سوپ را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
4.سوپ را داخل کاسه های گرم بکشید، غذا را با گشنیز تازه خرد شده تزیین کنید و با نان داغ سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ هندی نخود فرنگی با سیب زمینی

برای اینکه غذای شما تندی کمتری داشته باشد، قبل از افزودن فلفل، دانه های آن را در آورید. همیشه دستهایتان را بعد از تماس با فلفل خوب بشوید زیرا فلفل روغن فرّاری دارد که تماس با آن به پوست شما آسیب می رساند. اگر دست آغشته به فلفل خود را به صورتتان بزنید، چشم های شما را می سوزاند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.