مواد لازم و ترکیبات

۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲۰۰ گرم مرغ، بدون پوست و استخوان
یک عدد فلفل چیلی تازه، از طول به دو نیم شده و دانه گرفته
۵/۷ سانتیمتر ساقه لیمو، از درازا به دو نیم شده
۳ تا ۴ عدد برگ لیمو
۵/۲ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
۱۲۰ میلی لیتر شیر نارگیل
۶ تا ۸ عدد پیازچه، اریب برش خورده
¼ قاشق چایخوری پوره فلفل چیلی برای طعم بیشتر
نمک به میزان لازم
برگ گشنیز تازه برای تزیین

طرز تهیه

1.عصاره مرغ را به همراه مرغ، فلفل چیلی، ساقه لیمو، برگ لیمو و زنجبیل داخل یک ماهیتابه بریزید. پس از به جوش آمدن، حرارت زیر آن را کم کرده، درب ظرف را ببندید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آن را بجوشانید تا مرغ کاملاً مغز پخت شده و با فشار کاملاً نرم شده باشد.
2.مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و آب آن را صاف کنید. بعد از اینکه مرغ خنک شد، آن را به اندازه های لقمه ای خرد کنید.
3.آب مرغ را مجدد داخل ماهیتابه ریخته و حرارت دهید تا جوش بیاید. شیر نارگیل و پیازچه را به آن اضافه کرده و هم بزنید. مرغ را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به جوشاندن مواد ادامه دهید تا آب مرغ به طور کامل گرم شده و طعم مواد کاملاً با هم ترکیب شود.
4.پوره فلفل چیلی را به مواد بیافزایید. طبق ذائقه تان نمک سوپ را اندازه کرده و در صورت تمایل، پوره چیلی بیشتری به آن بزنید.
5.سوپ را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید، با برگ گشنیز روی آن را تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ نارگیل تایلندی

در صورتیکه از عصاره آماده و طعم دار و همچنین مرغ پخته شده برای تهیه این غذا استفاده کنید، سوپ بسیار سریع آماده می شود. در صورت تمایل، می توانید مرغ را از قبل آب پز کرده و عصاره آبکش شده آن را جداگانه داخل یخچال نگهداری کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.