مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز بزرگ، نصف و حلقه شده
۲ عدد پیاز رازیانه بزرگ، نصف و حلقه شده
یک عدد سیب زمینی، نگینی خرد شده
۸۵۰ میلی لیتر آب
۴۰۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی
یک عدد برگ بو
۱۲۵ گرم میگوی کوچک، پوست کنده و پخته
۲ عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
½ قاشق چایخوری شوید تازه، خرد شده
نمک و فلفل
چند برگ ریز و تازه شوید یا پیاز رازیانه برای تزیین
نان تست و برشته برای سرو
برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه کنید آموزش رایگان کباب میگو تند

طرز تهیه

1.روغن زیتون را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و با حرارت متوسط آن را گرم کنید . پیاز و رازیانه را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و آنها را مرتب هم بزنید تا پیازها کمی نرم شوند.
2.سیب زمینی، آب، آب گوجه فرنگی و برگ بو را به همراه مقداری نمک اضافه کنید. حرارت را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و بگذارید حدود ۲۵دقیقه به آرامی بجوشد. یک یا دو بار آن را هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
3.اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را پوره کنید تا نرم و یکدست شود. در صورتیکه مقدار مواد از حجم دستگاه بیشتر است، می توانید این کار را در چند نوبت انجام دهید. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید. مواد سفت و بزرگ آن را با مقدارکافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده آّب سوپ مخلوط کنید).
4.سوپ را داخل قابلمه برگردانید و میگوها را بیافزایید. به مدت ۱۰ دقیقه آن را به آرامی بجوشانید تا سوپ دوباره گرم شود و مزه میگوها را به خود بگیرد.
5.گوجه فرنگی ها و شوید را اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. در صورت تمایل، می توانید سوپ را با مقدار بیشتری آب گوجه فرنگی، رقیق کنید. آن را با ملاقه داخل کاسه های گرم بریزید و با برگ شوید یا رازیانه تزیین کنید و به همراه نان تست و برشته سرو نمایید.

برای تهیه بسته های غذایی اقتصادی به باگسی من مراجعه کنید

آموزش رایگان کباب میگو تند

کباب میگو تند باگسی من

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.