مواد لازم و ترکیبات

۲ قاشق غذاخوری کره
۳ عدد پیازچه، خرد شده
۲ حبه سیر، کوبیده شده
یک شاخه مرزنجوش تازه، ریز خرد شده
۳۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، خرد شده
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۳۵۰ گرم نخود کنسروی، آبکش شده
یک دسته سبزی معطر، به هم بسته شده
یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خرد شده
یک عدد فلفل دلمه ای سبز، خرد شده
۱۱۵ گرم پاستای خشک فرمی، لوله ای خمیده
نمک و فلفل سفید
نان ترد کروتون برای سرو

راهنمای دستور پخت

1.کره را داخل یک قابلمه بزرگ آب کنید. پیازچه، سیر، شاخه مرزنجوش و مرغ پخته و خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، مرتب هم بزنید و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بپزید.
2.عصاره مرغ، نخود و دسته سبزی های معطر را به همراه چاشنی نمک و فلفل به سوپ بیافزایید.
3.سوپ را به جوش آورده و حرارت زیر آن را کم کنید و به مدت ۲ ساعت آن را بجوشانید.
4.فلفل دلمه ای های خرد شده و پاستای شکل دار را به قابلمه اضافه کرده، سپس به مدت ۲۰ دقیقه به جوشاندن غذا ادامه دهید.
5.سوپ را به یک ظرف سوپخوری گرم منتقل کنید و آن را با ملاقه داخل کاسه های مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید. روی سوپ را با نان ترد و برشته کُروتون تزیین کنید.

توصیه سرآشپز در تهیه سوپ مرغ و نخود

در صورت استفاده از نخود خشک (غیر کنسروی)، آن را به مدت ۵ تا ۸ ساعت در آب سرد خیس بدهید. سپس آبکش کرده و طبق مراحل سوپ به آن بیافزایید و به مدت ۱ ساعت و نیم دیگر به پخت اضافه نمایید.

دستور پخت سوپ سبزیجات و نخود را در اینجا ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.