مواد لازم و ترکیبات

۴ قاشق غذاخوری کره
۸ عدد پیاز شالوت، ریز خلال شده
۲ عدد هویج، ریز ورقه شده
۲ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده
۲۲۵ گرم سینه مرغ، ریز خرد شده
۳ عدد لیمو سنگی، باریک پوست کنده و آب گرفته، بعلاوه چند برش برای تزیین
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک، به قسمت های کوچک خرد شده
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب
مواد لازم برای تزیین:
شاخه ریز و تازه جعفری
۳ ورق برش لیمو، از وسط به دو نیم شده

راهنمای دستور پخت

1.کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز شالوت، هویج، ساقه کرفس و مرغ را به آن بیافزایید. آن را با حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید.
2.لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن ) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید.
3.آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید.
4.اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیافزایید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید که گلوله و دَلَمه نشود.
5.سوپ را داخل سوپخوری بریزید. آن را با جعفری و لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز در پخت سوپ مرغ و لیمو

می توان این غذا را تا مرحله ۳ از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمود. سپس تنها کار باقیمانده قبل از سرو، گرم کردن سوپ و افزودن اسپاگتی به آن می باشد.

طرز تهیه کنسومه مرغ را از اینجا ببینید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.