توصیه سرآشپز در پخت سوپ مرغ و لیمو
می توان این غذا را تا مرحله ۳ از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمود. سپس تنها کار باقیمانده قبل از سرو، گرم کردن سوپ و افزودن اسپاگتی به آن می باشد.
طرز تهیه کنسومه مرغ را از اینجا ببینید.

| ۴ قاشق غذاخوری کره | |
| ۸ عدد پیاز شالوت، ریز خلال شده | |
| ۲ عدد هویج، ریز ورقه شده | |
| ۲ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده | |
| ۲۲۵ گرم سینه مرغ، ریز خرد شده | |
| ۳ عدد لیمو سنگی، باریک پوست کنده و آب گرفته، بعلاوه چند برش برای تزیین | |
| ۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
| ۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک، به قسمت های کوچک خرد شده | |
| نمک و فلفل سفید به میزان لازم | |
| ۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
| مواد لازم برای تزیین: | |
| شاخه ریز و تازه جعفری | |
| ۳ ورق برش لیمو، از وسط به دو نیم شده |
| 1. | کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز شالوت، هویج، ساقه کرفس و مرغ را به آن بیافزایید. آن را با حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید. |
| 2. | لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن ) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید. |
| 3. | آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. |
| 4. | اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیافزایید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید که گلوله و دَلَمه نشود. |
| 5. | سوپ را داخل سوپخوری بریزید. آن را با جعفری و لیمو تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در پخت سوپ مرغ و لیمو
می توان این غذا را تا مرحله ۳ از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمود. سپس تنها کار باقیمانده قبل از سرو، گرم کردن سوپ و افزودن اسپاگتی به آن می باشد.
طرز تهیه کنسومه مرغ را از اینجا ببینید.
دیدگاهتان را بنویسید