توصیه سرآشپز در پخت سوپ مرغ و لیمو
می توان این غذا را تا مرحله ۳ از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمود. سپس تنها کار باقیمانده قبل از سرو، گرم کردن سوپ و افزودن اسپاگتی به آن می باشد.
طرز تهیه کنسومه مرغ را از اینجا ببینید.
۴ قاشق غذاخوری کره | |
۸ عدد پیاز شالوت، ریز خلال شده | |
۲ عدد هویج، ریز ورقه شده | |
۲ عدد ساقه کرفس، باریک ورقه شده | |
۲۲۵ گرم سینه مرغ، ریز خرد شده | |
۳ عدد لیمو سنگی، باریک پوست کنده و آب گرفته، بعلاوه چند برش برای تزیین | |
۲/۱ لیتر/ ۲ پیمانه عصاره مرغ | |
۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک، به قسمت های کوچک خرد شده | |
نمک و فلفل سفید به میزان لازم | |
۱۵۰ میلی لیتر خامه پر چرب | |
مواد لازم برای تزیین: | |
شاخه ریز و تازه جعفری | |
۳ ورق برش لیمو، از وسط به دو نیم شده |
1. | کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز شالوت، هویج، ساقه کرفس و مرغ را به آن بیافزایید. آن را با حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید. |
2. | لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن ) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت ۳ دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید. |
3. | آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. |
4. | اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیافزایید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید که گلوله و دَلَمه نشود. |
5. | سوپ را داخل سوپخوری بریزید. آن را با جعفری و لیمو تزیین کرده و سرو نمایید. |
توصیه سرآشپز در پخت سوپ مرغ و لیمو
می توان این غذا را تا مرحله ۳ از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری نمود. سپس تنها کار باقیمانده قبل از سرو، گرم کردن سوپ و افزودن اسپاگتی به آن می باشد.
طرز تهیه کنسومه مرغ را از اینجا ببینید.
دیدگاهتان را بنویسید