مواد اولیه لازم و ترکیبات

۶ قاشق غذاخوری کره
۸ حبه پیاز شالوت، باریک حلقه شده
۲ عدد هویج، باریک حلقه شده
۲ ساقه کرفس، باریک حلقه شده
۲۲۵ گرم سینه مرغ بدون استخوان، ریز خرد شده
۳ عدد لیمو ترش
۲/۱ لیتر / ۲ پیمانه عصاره مرغ
۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک، به تکه های کوچک شکسته شده
۲۲۵ گرم اسپاگتی خشک، به تکه های کوچک شکسته شده
نمک و فلفل سفید
مواد لازم برای تزیین روی سوپ :
شاخه ریز و تازه جعفری
۳ برش لیمو، دو نیم شده

راهنمای پخت

1.کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید، پیازشالوت، هویج، کرفس و مرغ را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت ۸ دقیقه بپزید و گاهی آنها را هم بزنید.
2.پوست لیمو ها را نازک ببرید، آب خود لیموها را هم بگیرید. پوست لیموها رابه مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار داده و نیم پز کنید.
3.پوست و آب لیموها را با هم همراه عصاره مرغ به محتویات قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید به آرامی روی حرارت کم به جوش بیاید و به مدت ۴۰ دقیقه به آرامی بجوشد.گاهی آنها را هم بزنید.
4.اسپاگتی ها را به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. با فلفل سفید ونمک چاشنی سوپ را اندازه کنید و خامه را بیافزایید. حرارت را یکنواخت حفظ کنید و اجازه ندهید سوپ بجوشد وگرنه می بُرد و دَلمه می شود.
5.سوپ را درون یک ظرف سوپخوری یا کاسه های یکنفره بریزید. با برگ جعفری و برش های نصفه ی لیمو تزیین کنید و بلافاصله سرو نمایید.

توصیه سرآشپز سوپ مرغ و لیمو ترش

شما می توانید این سوپ را تا پایان مرحله سوم، از پیش آماده کنید. در این صورت تنها چیزی که شما برای سرو نیاز دارید، گرم کردن سوپ قبل از افزودن پاستا و تزیینات پایانی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.